討論區改成需要用https連接才能登錄 https://bbs.yeeapps.com

青怡攻略:討論版

請注意:本討論版會員帳號為獨立帳號,與Yeeapps攻略站/青怡攻略Apps會員帳號並不互通。

樓主: 官方小雲
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 「釣魚,迷你屋小遊戲」調整的原因

新手上路

遊戲指定論壇‧免費廣告

臨瞓前講多句,點解我咁多次改動唔出聲今次先咁大反應,係因為你滿月係遲早入點數商嘅物品,可以賣錢,而迷你屋玩家冇左呢個賺錢方法,仲要改成綁定,比我嘅感覺係比起刪除掉落仲要食相難睇。
回復 支持 反對

新手上路

你出發點係咩都好,依加gc嘅作為記等於話比我聽,少部分玩家利益我地唔會care,你鐘意玩就玩,仲要將自己責任摘到一乾二淨。人睇事情基本都係論跡不論心,你地點諗唔係重點,人地只會關心你做啲咩比人睇。
回復 支持 反對

新手上路

手機版唔識編輯,錯字將就睇,祝大家新年快樂
回復 支持 反對

中級會員

小暈 我猜你應該估吾到自己做到禁耐GM吧 然後接手青怡網 到現在做人妻同陪小朋友仲要硬食成班傻仔吠壓力會吾會太大
回復 支持 反對

高級會員

rickytts 發表於 2023-1-18 23:07
我發覺你真係好鐘意將自己放係受害者呢個位。
冷血D講句,捉外掛同服務玩家係代理商嘅責任黎,難聽D講係你 ...

吊笑撚死 吊暈咪就係懶西r人工唔L做嘢捉外掛
要玩家調返轉做埋佢個份囉
外國官服咪又係大把外掛 但人地真係捉得好密
基本上你report完一星期內就唔見左

港伏得個幾丁友GM 諗下新箱點出求其serve下大課主覆完咪收工囉
嗱建議吊暈改埋打怪天毛掉落做不可交易 好多連點自動打怪外掛刷天毛架
咁樣咪可以學外國官服出天毛箱 滿月箱直接睇機率抽1%嘅999粒滿月/天毛
抽唔中999就中 100/200/50/30粒 一係就加高低龍s入去
On9吊暈跟gameforge改小遊戲同釣魚算吧啦 柒到癲
回復 支持 反對

中級會員

講咁多為乜 郁班外掛佬啦 講經咩

定系 (羊) 太耐執行力更弱

回復 支持 反對

高級會員

11264080 發表於 2023-1-18 12:20
你懶咪認咗佢囉 人地外國SER日日係度捉人外掛, 封IP 封物品
你就想一個policy就收到堆外掛皮?

講撚左成班GM同垃圾吊暈典型打工仔啦
呃人工夠鐘就走 L識咁多game內容實際係點咩
都唔係第一日知班撚吊無玩隻game
邊似外國服GM同成條開發線本身長期玩隻game
佢知隻game點運作
一個改動再加長期執法隱身清場捉自動外掛L已經解決問題唔影響正常玩家
係港伏先咁撚傻9 改魚餌魚線價都諗得出
外國官服點改呢就提埋你啦傻9吊暈 人地要50萬名譽先用到魚廚卡
你唔撚捉外掛改做200萬名先釣得
已經完美秒左不停開ac嘅機會 你刷得名/自動釣都已經係一星期內因為恆常執法比人ban撚左
笑撚死人咩 呢啲搞9正常玩家嘅代理公司都有人課
回復 支持 反對

中級會員

我想小雲 封外掛仔 放天毛 滿月 鯖魚 稀有魚 各種魚的帳號 同 有+15卡自動打怪獲得的材料連同帳號 可以嗎
回復 支持 反對

中級會員

GM們 : 份糧吾包執屎尿 冷處理 過幾日班狗就吾吠 汪汪汪
回復 支持 反對

中級會員

垃圾港伏代理 發表於 2023-1-19 08:28
講撚左成班GM同垃圾吊暈典型打工仔啦
呃人工夠鐘就走 L識咁多game內容實際係點咩
都唔係第一日知班撚吊無 ...

你講咁多 想班傻仔吾課隻遊戲 (夢之歷險) 好難的

港伏玩家 賤格架 7年前先25抽同50抽 就有保底挽 你望望班傻佬 100抽都挽

人地歐洲佬夠齊心 望望港伏得幾條友系到汪汪汪 真系吾怪得人地睇英文挽外國服 私服都敢挽 吾是無原因的
回復 支持 反對