討論區改成需要用https連接才能登錄 https://bbs.yeeapps.com

青怡攻略:討論版

請注意:本討論版會員帳號為獨立帳號,與Yeeapps攻略站/青怡攻略Apps會員帳號並不互通。

樓主: 官方小雲
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 「釣魚,迷你屋小遊戲」調整的原因

中級會員

遊戲指定論壇‧免費廣告

封遠端啦 全力封有小數三四個IP呢堆人 就解決好問題

一切都因為外掛個幾叮友 封得多釣魚都要有AC花時間解魚卡 將幾個IP 交易記錄既全部封

有交易記錄問題異常就永久 利用便利屋交易既照封

外掛吾系吾存在得 每一隻遊戲都需要有人供貨 沖裝 沖符文 紋身 卡各種 都需要

只系班外掛仔 都已經打破平衡 搞到個問題太多 你吾整頓 一次 兩次 三次 N次 就會有人忍吾住
回復 支持 反對

論壇元老

OrzKing 發表於 2023-1-18 12:50
+16至+20 沖一次要30粒滿月
我當每Lv沖100次都要3000粒 總共15000
你一日小遊戲玩晒我當比盡40粒

改用遠端外掛打啦 仲自己打
而家官方大力支持你用遠端外掛玩game 單純係唔支持你拎去賣野賺錢姐
回復 支持 反對

註冊會員

要瘋狂買百變卡盒過去人仔到沖卡 官方又賺錢
回復 支持 反對

中級會員

點解唔係直接封個3-4個IP,你都識講你可以查到VPN前,定佢用晒全屋人既手機WIFI?佢搞一次捉一次?反正你都識講佔左99%,一換IP都好明顯姐
回復 支持 反對

中級會員

GM 我系你呢 就真系封班外掛啦

之前好好地地得1至2個買外掛冇打破平衡 疫情開始就多人買

佢地一直刷小遊戲 完全吾理個平衡

吾系吾封封佢吧
回復 支持 反對

中級會員

28823565 發表於 2023-1-18 13:00
點解唔係直接封個3-4個IP,你都識講你可以查到VPN前,定佢用晒全屋人既手機WIFI?佢搞一次捉一次?反正你都識講 ...

我好讚同呢句99% 同得3至4個IP 講緊系99%啊 師姐 吾好搞笑喔 定期每個月封4個IP
回復 支持 反對

中級會員

小遊戲要求玩家 50LV同做好主線任啦 新手玩家一定會回憶主線 然後每個月檢查IP 99%人士永久封  我相信有外掛系會做主線由1LV做到50LV 吾系打時石
回復 支持 反對

中級會員

外掛一定有 現在問題只系外掛太多 當夢之歷險系一個副職/外快  所以開外掛盡情刷 只要限制自動打怪 打團 野圖 (明目張膽)行為 應該少好多人煩小暈

當然處理好呢樣 點數貴我猜應該都可以無視 吾會有人理
回復 支持 反對

版主

28823565 發表於 2023-1-18 13:00
點解唔係直接封個3-4個IP,你都識講你可以查到VPN前,定佢用晒全屋人既手機WIFI?佢搞一次捉一次?反正你都識講 ...

其實已經封哂, 但係封完又再開, 封完又再開.
回復 支持 反對

中級會員

官方小雲 發表於 2023-1-18 13:15
其實已經封哂, 但係封完又再開, 封完又再開.

你自己都講封完又開封完又開

封之前搵外掛人交易記錄 再封交易過AC

之前黑客黑夢之 你又識每一個有交易過既人都封

封外掛仔 吾用呢個方法?

有人同外掛仔收滿月 天毛 封完買主AC 買主一定搵外掛仔

到時候系買主同外掛仔煩 點同你解釋解AC

回復 支持 反對