討論區改成需要用https連接才能登錄 https://bbs.yeeapps.com

青怡攻略:討論版

請注意:本討論版會員帳號為獨立帳號,與Yeeapps攻略站/青怡攻略Apps會員帳號並不互通。

樓主: 官方小雲
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 《夢之歷險》Act 8.0章節 Part2!探索生存之地!

中級會員

遊戲指定論壇‧免費廣告

月殞 發表於 2022-4-14 18:19
其實我想講aw死地分左兩個場
aw61-80係入唔到 aw30-59個場
反之亦然

上次小雲問要唔要天塔加寵箱都有人反對啦,反對個班係咩心態你都估到。同理今次支持個班多數係cut 左都對佢無影響,變相仲有好處添,唔洗咁快一堆人80搶起堆裝,自己又有得享受80打低級個優勢。
回復 支持 1 反對 0

中級會員

aR玥 發表於 2022-4-14 17:19
一出ACT8.2就CUT雙經.....唔係既話雙經時間下打AW死地場又雙經咩....

終於唔洗搵場升AW...D人霸Q住哂D場.. ...

外國服有衝卡衝裝入石 王箱加倍
點解你唔講既

中級會員

話cut個班可以反思下

港服大部份人都aw60+
你隻人仔夠唔夠aw60陪你正身入去aw60個場
aw60係入唔到aw30-59個場
帶唔到你隻人仔
自己諗喇你地
回復 支持 反對

金牌會員

話cut果班升哂80 更係唔緊要
回復 支持 反對

中級會員

乜都cut 晒佢就最好,我覺得連紋身補償都cut 埋佢就仲好。 一視同仁,連轉紋身保留強化個粒商品都吾出。等消紋唔會變垃圾。港伏又可以戰多30年。

高級會員

woaieh 發表於 2022-4-14 17:00
小雲唔好補償啦 玩紋身班人咁有錢自然會買新野消左佢嫁嘛

真呀 咪補償啦
等佢地自己再抽消紋再洗番上去先啱嫁嘛
紋身符文唔大賺特賺 仲諗住想係商城直接買呀? 抽箱中箱中箱啦
回復 支持 反對

高級會員

永遠的神黑白醬 發表於 2022-4-14 19:25
乜都cut 晒佢就最好,我覺得連紋身補償都cut 埋佢就仲好。 一視同仁,連轉紋身保留強化個粒商品都吾出。等 ...

cut啦 外國服都等大家慢慢升 港伏都要一視同仁無雙經先真
出呢啲點品咪搞到消紋無人抽囉 緊係唔出啦 唔係點靠紋身符文賺錢
連符文整左個唔啱用既效都唔準你直接買點品擦返去
慢慢刷團刷過把新武啦
回復 支持 反對

新手上路

官方小雲 發表於 2022-4-14 17:01
本身應該都係因為英文版少攪雙經.
所以先會整個生地出黎..
咁依家有生地, 其實唔太應該再攪雙經. ...

個生地都未知好唔好升就話CUT雙經....又想玩我地班玩家咩...
其他野又唔見你跟足國際服....
回復 支持 反對

註冊會員

我明GAME係要賺錢先可以RUN到落去, 但都要盜亦有道, 龍門任港服擺.
今次更新又話要跟外國服, 下次又話外國服唔同 唔可以跟佢
小雲唔想做野,就話自己能力不足, 無Power同廠傾
對玩家差既野就跟外國服 對玩家有著數就唔跟外國服
如何服眾?
回復 支持 反對

高級會員

講到隻GAME一開始就已經有雙經咁,以前無果陣,D人米又係咁升。

話到明係家族AW死地場,點解會覺得無人仔加技呢?講到好似得1個人打個AW死地場咁。
CUT左雙經可以睇下影響有幾大,小雲一個COMMAND都可以即時出返雙經啦。唔好講到好大件事咁先得嫁。一係米叫小雲出王果陣唔好有雙經(咁米唔洗CUT雙經),純粹多個家族AW場比大家升AW,又唔洗同人霸場用既人爭。

之前1月1日有BUG果陣,國際服都無補償,港服都有出補償,又唔見你地話唔公平。
你地米一樣係對你地好既就公平,對你地唔好就唔公平。大家彼此彼此姐。

D人連釣魚廚師都要雙經,咁唔通以前無用雙經去做釣魚同廚師果D又係到嘈,對佢地做果陣唔公平。米又係某D人係咁嘈小雲開個釣魚廚師雙經出黎
回復 支持 反對