討論區改成需要用https連接才能登錄 https://bbs.yeeapps.com

青怡攻略:討論版

請注意:本討論版會員帳號為獨立帳號,與Yeeapps攻略站/青怡攻略Apps會員帳號並不互通。

樓主: 官方小雲
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 《夢之歷險》Act 8.0章節 Part2!探索生存之地!

高級會員

遊戲指定論壇‧免費廣告

官方小雲 發表於 2022-4-14 13:09
開發無提供資料, 確認唔到.
但應該係一樣.

聽聞仲有幫aw1-29角色加75%aw exp嘅buff 係真嘅?
回復 支持 反對

高級會員

hknos 發表於 2022-4-14 13:53
聽聞仲有幫aw1-29角色加75%aw exp嘅buff 係真嘅?

最簡單係小雲你係測試server去act6 搵雷曼之類的怪 睇下佢地本身令玩家暈嘅負效果有無replace左做其他debuff就知道....
回復 支持 反對

註冊會員

為配合更新,如果玩家持有「鷹之視覺、高空飛行、魔法攻擊術」紋身技能等級6級以上(不包括6級)的角色,將會收到「洛亞紋身變化水晶(不可交易)、紋身技能變化捲軸(不可交易)」作為補償。(詳細安排日後會另作公告)

外國服:
To compensate for this, we will send each player who was affected by a tattoo nerf (owning either Piercing Gaze, Flying High or Arcane Wisdom at upgrade level 6 or higher) one item set per tattoo which will allow them to freely switch to a different one of their choosing once.

點解人地外國服就6LV有得補償,港服就要7LV?
回復 支持 反對

中級會員

定價定到咁貴 真係有心無力
回復 支持 反對

中級會員

又港服特別版,永遠偷換概念都吾係益玩家,人地6lv或以上又比你地換成6lv以上
回復 支持 反對

中級會員

又吾見港伏益下玩家,5lv 就有得補償。港伏又一次有長遠目光過國際服。型呀
回復 支持 反對

中級會員

原來洗消紋洗中個紋身唔係錢 搵錢要搵到盡 食相真係好睇
回復 支持 反對

金牌會員

● 為配合更新,如果玩家持有「鷹之視覺、高空飛行、魔法攻擊術」紋身技能等級6級以上(不包括6級)的角色,將會收到「洛亞紋身變化水晶(不可交易)、紋身技能變化捲軸(不可交易)」作為補償。(詳細安排日後會另作公告)

想知係每持有一個紋身有一組,定係一個角色只限一組?
回復 支持 反對

版主

hknos 發表於 2022-4-14 13:53

文檔唔見有講, 測試亦都唔見有.
如果係真既, 咁黎緊應該會取消舉辦雙經活動.
回復 支持 反對

版主

月餅晴 發表於 2022-4-14 15:39
● 為配合更新,如果玩家持有「鷹之視覺、高空飛行、魔法攻擊術」紋身技能等級6級以上(不包括6級)的角色, ...

每持有一個紋身有一組
回復 支持 反對