討論區改成需要用https連接才能登錄 https://bbs.yeeapps.com

青怡攻略:討論版

請注意:本討論版會員帳號為獨立帳號,與Yeeapps攻略站/青怡攻略Apps會員帳號並不互通。

樓主: 月殞
打印 上一主題 下一主題

冇新野?

論壇元老

遊戲指定論壇‧免費廣告

https://store.steampowered.com/n ... 3006707568693824983

睇黎係中左唔知邊隻關鍵字block左我, sad

回復 支持 反對

中級會員

月殞 發表於 2021-10-21 13:13
好似就算唔中
連續登入30日 好似會保底 數值差d個隻騎

you’ll get the exclusive mount together with the 30th box guaranteed.

回復 支持 反對

論壇元老

月殞 發表於 2021-10-21 13:16
you’ll get the exclusive mount together with the 30th box guaranteed.

乜登入30日保底垃圾袋鼠騎係你譯出黎既? 點解同原文差咁遠
回復 支持 反對

版主

634 發表於 2021-10-21 14:39

意思唔係一樣咩0.0...

英文版登入30日拎小袋鼠
另外一隻係課金抽.
回復 支持 反對

論壇元老

官方小雲 發表於 2021-10-21 14:45

Here’s your chance to pick up a bouncy 14th Anniversary Kangaroo
! Simply collect it for free from the NosMall from Monday 18th onwards.

Google Translate: 這是您撿到一隻充滿活力的 14 週年紀念袋鼠的機會! 只需從 18 日星期一開始從 NosMall 免費領取即可。
回復 支持 反對

論壇元老

官方小雲 發表於 2021-10-21 14:45

https://store.steampowered.com/n ... 3006707568693824983

Here’s your chance to pick up a bouncy 14th Anniversary Kangaroo! Simply collect it for free from the NosMall from Monday 18th onwards. If you prefer a mount that packs a punch, then pick up a Boxer Kangaroo Random Box which may contain a 14th Anniversary Boxer Kangaroo. If you don’t manage to find this antipodean pugilist after purchasing 30 boxes, you’ll get the exclusive mount together with the 30th box guaranteed.

這是您撿到一隻充滿活力的 14 週年紀念袋鼠的機會! 只需從 18 日星期一開始從 NosMall 免費領取即可。 如果您更喜歡具有衝擊力的坐騎,則可以選擇 Boxer Kangaroo 隨機盒,其中可能包含 14 週年 Boxer Kangaroo。 如果您在購買 30 盒後仍未找到這位對立拳手,您將獲得獨家坐騎以及第 30 盒保證。

Google Translate 都譯唔到個登入 30 日喎
人哋係話, 垃圾版喺商城免費拎, 課金版係30個箱都抽唔中嘅話保底送喎
哪裏來登入獎勵?

回復 支持 反對

版主

原來係咁…
我靜係睇到樓上個句…
以為登入30日拎30個箱,可以保證獲得低階坐騎…

原來係登入有機會抽到兔費版
抽30個課金箱都抽唔中嘅話保底送…
回復 支持 反對

中級會員

634 發表於 2021-10-21 14:39

冇認真睇
回復 支持 反對

高級會員

官方小雲 發表於 2021-10-21 16:00
原來係咁…
我靜係睇到樓上個句…
以為登入30日拎30個箱,可以保證獲得低階坐騎…

一登入 去商城度撳個制 就有隻免費版 唔洗抽 直接送
回復 支持 反對

論壇元老

gray 發表於 2021-10-21 19:16
一登入 去商城度撳個制 就有隻免費版 唔洗抽 直接送

港伏一定係 424 抽啦
回復 支持 反對