討論區改成需要用https連接才能登錄 https://bbs.yeeapps.com

青怡攻略:討論版

請注意:本討論版會員帳號為獨立帳號,與Yeeapps攻略站/青怡攻略Apps會員帳號並不互通。

樓主: 問題之鬼
打印 上一主題 下一主題

[討論] 到底係唔記得標明埋定係又抽起左?

中級會員

遊戲指定論壇‧免費廣告

外國服就算有都唔會刷幣,因為1000、1500幣難草。佢地大部分人都有冰鷹/太郎,要抗就去打遠征團,鬼同你刷
回復 支持 反對

高級會員

月餅晴 發表於 2020-9-15 11:47
同埋如果你唔想啲人單機刷塔,你只要將個重罝卷改做100個幣換1張咪解決到個問題。100個幣換1張卷,清一次 ...

每月獎勵打到第30層 會比一粒抽寵箱
不過港服呢3個月都係送抽經水箱
回復 支持 反對

高級會員

官方小雲 發表於 2020-9-15 11:41
其實大家真係唔識睇中文…

我係唔想推D人去刷單機塔. 英文版每個服既人數少,就話要推D人去玩單機塔姐.

但實情係 無果6隻寵
甚至係自己本身無寵陣嘅話
唔好講40咁遠 可能28都唔會爬到

同埋外國服係每兩小時 就會有即戰同埋彩虹打
只係一樣係單數小時有 一樣係雙數小時有
回復 支持 反對

金牌會員

gray 發表於 2020-9-15 11:59

OK,原來係1X同2X層都無,得30先有果粒箱,咁小雲扣起粒箱做乜籃野?
果粒箱咪就係原廠本身SET既挑戰獎勵囉,洗鬼出任務,咁粒箱呢?

另外呢次個排行榜,原廠本身SETTING都有隨機寵物箱,唔知小雲又會點處理呢?呢個排行榜夠挑戰啦掛。

係得第30層有..  發表於 2020-9-15 12:04
回復 支持 反對

中級會員

扣起個隨機寵箱  之後話唔想人刷  想人打上去
回復 支持 反對

版主

gray 發表於 2020-9-15 11:59

原本設定就係咁.
我點會知英文版係30層有額外送寵箱.
回復 支持 反對

新手上路

官方小雲 發表於 2020-9-15 11:26
我地今次更新, 唔跟原廠, 亦都唔跟英文版.

咁你咪抵比人親囉小雲

咁你係咪認左香港有自己控制既權利啊?

親你咁就唔好日日搬原廠出黎話係原廠設定

依加即係點撚樣?

英美服出既野 港服賺唔到錢 唔跟
原廠出既野 港服賺唔到錢 唔跟

講到尾都係想賺玩家錢 你兜乜春姐 認撚左佢都冇咁嬲

你兔團個d又識跟原廠設定 放箱就忽然間唔識跟?

如果你係唔想跟原廠設定既 麻煩跟翻英美服

因為我相信咁多個玩家都傾向英美服既設定多d

一係你就同我全部跟原廠

你話撚知我地玩家開心唔開心 刷定唔刷
回復 支持 反對

中級會員

官方小雲 發表於 2020-9-15 12:14
原本設定就係咁.

另一個post早就講左
https://bbs.yeeapps.com/forum.php?mod=viewthread&tid=31420&extra=page%3D1&mobile=2
「原本30,35,40,45,49層設定會有1-3個寵物隨機寶箱
比你6隻新寵抽1隻」

PS:) 抽左幾十個都係得一隻靈王 哭能左 個機率都小低  發表於 2020-9-17 11:19
回復 支持 反對

金牌會員

官方小雲 發表於 2020-9-15 12:14
原本設定就係咁.

咁原廠既設定點先有得拎寵,點箱/商城?
回復 支持 反對

版主

開發個設定
1        5 x Moss Porridge
2        5 x Infinity Coin
3        1 x The Evil King, Paimon Raid Seal
4        5 x Pet Food
5        5 x Infinity Coin, 1 x Sky Tower Initialization Ticket
6        1 x Shiny Sky Blue Gemstone
7        1 x Infinity Coin
8        1 x Shiny Sky Blue Gemstone
9        1 x Sky Tower Initialization Ticket
10        5 x Infinity Coin, Sky Tower Random Box
11        1 x Pet's Guardian Angel
12        1 x Ancelloan's Blessing
13        3 x The Evil King, Paimon Raid Seal
14        2 x Shiny Sky Blue Gemstone
15        30 x Delicious Pet Food, 5 x Infinity Coin
16        1 x Partner's Guardian Angel
17        1 x Infinity Coin
18        1 x Infinity Coin
19        5 x Pet's Guardian Angel
20        5 x Ancelloan's Blessing, 5 x Infinity Coin
21        5 x Partner's Guardian Angel
22        1 x Infinity Coin
23        1 x Infinity Coin
24        5 x Shiny Sky Blue Gemstone
25        5 x Infinity Coin
26        1 x Infinity Coin
27        1 x Infinity Coin
28        10 x Pet's Guardian Angel
29        5 x Sky Tower Initialization Ticket
30        10 x Infinity Coin
31        1 x Infinity Coin
32        10 x Ancelloan's Blessing
33        10 x Pet's Guardian Angel
34        10 x Shiny Sky Blue Gemstone
35        10 x Infinity Coin
36        10 x Partner's Guardian Angel
37        1 x Infinity Coin
38        1 x Infinity Coin
39        15 x Shiny Sky Blue Gemstone
40        10 x Infinity Coin
41        10 x Pet's Guardian Angel
42        1 x Infinity Coin
43        1 x Infinity Coin
44        15 x Ancelloan's Blessing
45        10 x Infinity Coin
46        1 x Infinity Coin
47        20 x Shiny Sky Blue Gemstone
48        1 x Corrupted Celestial Spire Fragment, 10 x Infinity Coin
49        15 x Infinity Coin
50        20 x Infinity Coin, Sky Tower Conqueror

6隻*  發表於 2020-9-17 11:21
寵呢 親你小雲 邊到有寵呀 50層60隻寵去哂邊?  發表於 2020-9-17 11:20
回復 支持 反對