討論區改成需要用https連接才能登錄 https://bbs.yeeapps.com

青怡攻略:討論版

請注意:本討論版會員帳號為獨立帳號,與Yeeapps攻略站/青怡攻略Apps會員帳號並不互通。

樓主: 問題之鬼
打印 上一主題 下一主題

[討論] 到底係唔記得標明埋定係又抽起左?

高級會員

遊戲指定論壇‧免費廣告

官方小雲 發表於 2020-9-15 11:41
其實大家真係唔識睇中文…

我係唔想推D人去刷單機塔. 英文版每個服既人數少,就話要推D人去玩單機塔姐.

唔係假白癡 原來一暈雲係真傻
人地套裝唔夠勁 平民玩家咪刷唔上去30層打後囉
唔該你用下個閪人腦啦 未有60邊夠刷完50層呀
比你刷層塔咪就係比個機會你幾個月換到一隻寵保下底
又有幣去換新寵去整buff隊易打啲上去
過唔到關就係過唔到架啦 用下個閪腦PLS
回復 支持 反對

高級會員

月餅晴 發表於 2020-9-15 11:41
所以係原廠決定放落點箱?但你自己上一句先話唔跟原廠,亦唔跟英文版,我R哂頭喎。 ...

人地學強國tone
自主研發
回復 支持 反對

高級會員

風鈴 發表於 2020-9-15 13:22
No1既人大概1-2個月換1隻抗左右
其實都係換1隻
花費較多時間打塔

講真 除左獸靈王之外個堆咪量產比低LV玩家得閒刷下塔換下石換下箱章囉
產出寵多有人玩就有人接去打塔架啦
再唔係咪做花瓶寵
無撚腦
回復 支持 反對

版主

月餅晴 發表於 2020-9-15 11:41
所以係原廠決定放落點箱?但你自己上一句先話唔跟原廠,亦唔跟英文版,我R哂頭喎。 ...

原廠個SETTING 排名獎勵係無隨機寵物
我地第1次改 排名第1~3名有寵
英文版應該會抄我地設定之後再加獎勵
等英文版出左,唔會再改之後, 我地再改第2次, 排名第1~30名都有隨機寵物.1~3名有更多隨機寵物.

咁咪唔係跟原廠, 亦都同英文版唔同囉.(應該係,我無去睇過佢地,唔知有無再改)
咁有咩唔理解?

係大家一直都誤解我地唔跟英文版.
明明一直都係英文版改改改.
回復 支持 反對

中級會員

官方小雲 發表於 2020-9-16 11:15
原廠個SETTING 排名獎勵係無隨機寵物
我地第1次改 排名第1~3名有寵
英文版應該會抄我地設定之後再加獎勵

30層以上個隨機寵箱仲會唔會改
回復 支持 反對

版主

風鈴 發表於 2020-9-16 13:46
30層以上個隨機寵箱仲會唔會改

唔會。 當初設定層數獎勵時,無預英文版會加碼。
所以獎勵已經比原本設定好好多。
回復 支持 反對

中級會員

官方小雲 發表於 2020-9-16 16:02
...

請問Hero’s Sky Tower Upgrade Box內容係咩
你前面講漏左
回復 支持 反對

高級會員

...

我地唔要 你覺得既比原本設定好好多 因為你已經改到成pat屎
相對之下我地係想要最新最快既原廠設定
我地有咩問題/唔滿意會叫你同原廠反映架啦 原廠唔重視你既意見就係你做唔好你本身份工呀
唔好成日話係人地錯先得架 原廠唔想理你除左係你管唔好啲玩家之外主要都應該係你當原廠On9 做野自把自為
自己公司規模冇GF咁大就唔好去學GF咁扮有份去開發隻game 因為做tester你地都做唔黎
回復 支持 反對

高級會員

...

咁次次英文版最後既福利都好過港版既時候,點解一直都係話英文版改改改,而唔試下港服大放送,推多d福利比玩家? 其實現家人流已經係咁流失緊,除左錢之外,可唔可以做d野真係為玩家著想? (而唔係抽起寵物, 點品又貴過外服), 人地個ser沖卡有加倍,沖裝又平過我地, 我地就除左物價比佢地貴之外,就咩福利都冇, 真係比錢買難受?

回復 支持 反對

註冊會員

官方小雲 發表於 2020-9-14 18:41
我無講過「座塔有技術就好容易過50層。」
我一直都係講刷1~40層, 好明顯40層以上就係難.
唔好自己FF完就屈 ...

39都未必過到啦 ching  
回復 支持 反對