討論區改成需要用https連接才能登錄 https://bbs.yeeapps.com

青怡攻略:討論版

請注意:本討論版會員帳號為獨立帳號,與Yeeapps攻略站/青怡攻略Apps會員帳號並不互通。

查看: 1189|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[問題] 遠征團係咪改低左高稀箱機率?

高級會員

樓主

遊戲指定論壇‧免費廣告

遠征團係咪改左高稀箱機率?

呢2星期好似出高稀箱機率低左好多, 反而可用的既機率高左好低? 係咪暗改左機率?

註冊會員

沙發
其實唔洗問啦 明顯既事問黎做咩
回復 支持 反對

註冊會員

板凳

不嬲都係偷偷地改 改左之後GC係唔會承認自己改左架 已經問左GC冇改過任何野
對玩家好既野就唔跟外國服 其他野就跟足曬
就好似張垃圾結婚卡咁 人地外國服做任拎到 港服就抽箱/開鎖匙箱
一張垃圾結婚卡 人仔抽中都唔會想拎卡盒過比正身用啦 都可以覺得值錢唔公開個任比玩家拎張卡
之後就會話港服係特別版 唔需要跟足外國服
另外小雲姐姐可唔可以唔好再放鯖魚入個點箱到比人抽 你放滿月比人抽都會開心D啦 仲有個消費點 阿卡西記錄 拎黎搞笑咩
Don9箱已經極之低機率抽中上面既野 都唔知1%中有冇 仲衷過沖+10裝/+15卡既機率 仲要放埋Don9鯖魚  仲有個佩拉諾之蛋 係就係上面既野呀 中左係唔會有人開心 打團都有得抽既野

回復 支持 反對

中級會員

地板
下 有魚有啊卡西抽好開心,8轉場場刀爆位入吾到
回復 支持 反對