討論區改成需要用https連接才能登錄 https://bbs.yeeapps.com

青怡攻略:討論版

請注意:本討論版會員帳號為獨立帳號,與Yeeapps攻略站/青怡攻略Apps會員帳號並不互通。

查看: 3526|回復: 33
打印 上一主題 下一主題

小雲姐姐 你地幾時先肯搞下個X-trap

註冊會員

樓主

遊戲指定論壇‧免費廣告

連冇乜人玩既跑online都唔用垃圾x-trap
小雲 更新左win10 2004版本 完全開唔到game 一開就藍mon 青怡都有幾個玩家更新完都藍mon啦 唔好同我講係個別問題
原因係因為x-trap講左3個星期有多 你地都係無視玩家既問題
森SER都開埋啦 錢仲搵唔夠 幫下玩家解決問題好難?
你睇下跑online做野 你地GC做既野? 同人地差幾遠
人地發現xtrap有問題 直接唔開xtrap比玩家玩遊戲 你地係到做緊D咩?
跑online6月4號關xtrap 一星期後已經轉左第二個防外掛

小雲你自問個xtrap做到D咩先 咪又係一樣有人用外掛 你直頭關左佢啦

版主

沙發
Win 10 可以正常進行遊戲.
還請玩家檢查電腦配置.

x-trap非常有用.
過去多年來一直幫我們擋了很多外掛.
而且現時有很多英文版Nostale擋不到的外掛.
X-trap都比到Log我地直接封帳號.
回復 支持 0 反對 1

註冊會員

板凳
官方小雲 發表於 2020-6-17 10:27
還請玩家檢查電腦配置.

係呀 win10 1909之前既版本可以正常進行遊戲我都知
升左最新版本2004 一開game行唔到xtrap 一開秒藍mon
我3部電腦3部都唔同配置 如果唔係xtrap問題 我相信冇咩可能升完2004版本3部都會同時藍mon吧
仲有我nostale既FD都出現依個問題wow 青怡都有玩家升左2004版本就藍mon
咁唔通都係玩家電腦配置問題?其實xtrap出現問題都唔係第一次啦 跟唔上win10既更新進度已經係經常既事
小雲 除左Xtrap都應該有好多防外掛吧 唔通得垃圾xtrap用?
用另一個防外掛我相信唔需要好多錢姐
nostale玩家應該多過跑online玩家吧
連冇人玩既跑online都肯為玩家轉防外掛 你地就剩係識怪os問題^^?
我已經打左過microsoft問 比埋dump檔microsoft查 查完既答案係xtrap未更新撞左win10系統既野
你地用xtrap唔係問題 但你地xtrap可唔可以更新下?一就直頭咪鬼用xtrap
回復 支持 反對

新手上路

地板
還請玩家檢查電腦配置.

Win 10 1909或之前版本都仲開到
但2004開game就藍頻
好肯定唔關電腦配置事

無疑 還原舊版本係一個方法 但唔係個個會還原到 (例如 新安裝windows 10預設2004)
加上 你地更新Xtrap去追返Win 10新版本 應該都係遲早要解決既事 拖黎冇意思 更加唔好怪人配置問題
回復 支持 反對

註冊會員

win10 2004版本都出左3個星期有多啦
都可以仲未搞掂支援2004版本
學下人地跑onlone 直頭關閉xtrap比玩家玩遊戲
阻人課金會比人燒架
岩岩官網出post:http://nos.gamecyber.net/news/20200617_n.htm
完全唔明白點解唔直接關xtrap
回復 支持 反對

版主

但係我查返D資料
Windows 10 既2004版本因為有太多問題,已經停止左推送,想更新都更新唔到喎= ="...
依家唯一辦法就係退返之前個版本。

點解唔直接停左X-trap?
因為X-trap可以防外掛囉= ="...

我見網上既POST講
微軟27日才正式發布Windows 10年度重大更新2004版(May Update 2020),近日卻自爆該系統存有多項BUG,可能導致螢幕變藍「死機」、玩遊戲時無法使用滑鼠,甚至直接關機重啟等。微軟表示,正在著手研究解決這些問題。

依家係Windows 10 2004有好多bug,所以好多程式都出現藍畫面…
無理由要大家為左迎合個有問題既Windows版本又推遲改版兩三個月…

回復 支持 反對

註冊會員

還請玩家檢查電腦配置.

其實你知唔知X-TRAP呢樣野有幾霸道
老老豆豆NOS升到AW60之後除左掛機同吹下水都冇野做
有時想玩下其他GAME  E.G黑色沙漠 天刀  呢類都係掛機既GAME  開住夢之會比XTRAP強制熄左佢
咁樣真係好影響我對NOS既體驗 有時想同哂2邊人吹水都唔得
講到尾係咪其實XTRAP夠平咋= =???

其實要整防外掛 好似平時GC驗證登入咁
DETECT到玩家係移動中既  隨時隨機咁出4位數字比人輸入  輸入唔到即封 好過你淨係禁個確定制多多聲啦= =
回復 支持 反對

註冊會員

還請玩家檢查電腦配置.

其實你明唔明係邊到出現左問題  
係態度果方面既問題

跑- 玩家出現左問題
官方出公告標明有問題  會盡力搶修(先不論到最後有冇做野  咁講人條氣都順D)
到最後官方換防外掛

夢之-玩家出現左問題
官方:Win 10 可以正常進行遊戲.
還請玩家檢查電腦配置.
(大佬呀緊係玩唔到先出POST啦= =得閒食飽飯冇做野咩 E+講到明話你知XTRAP攪到有玩家玩唔到呀)
仲有呀你隻GAME會LAG 會玩唔到都係SER問題姐= =我就唔係好信E+ D電腦配置會玩唔到夢之
你知唔知咩叫誠意度問題= =?
回復 支持 反對

新手上路

的確 除左過唔到夢歷個xtrap 我玩其他game過堆anti-cheat系統都藍頻埋
最後我都係選擇重裝win 10 拎返前幾個版本算 如果唔係等佢fix唔知搞幾耐
回復 支持 反對

註冊會員

官方小雲 發表於 2020-6-17 18:50
但係我查返D資料
Windows 10 既2004版本因為有太多問題,已經停止左推送,想更新都更新唔到喎= ="...
依家 ...

但係我查返D資料
依家唯一辦法就係退返之前個版本。

回答:
依家係可以更新到win10 2004版架 改番好耐
如果退得番我一早退左做1909版本啦 入面係冇win10 1909 down 有既話我一早洗左機轉番做win10 1909

https://www.microsoft.com/zh-tw/software-download/windows10

點解唔直接停左X-trap?
因為X-trap可以防外掛囉= ="...
回答:xtrap人人都知有幾廢 就算有xtrap都大把外掛啦

我見網上既POST講
微軟27日才正式發布Windows 10年度重大更新2004版(May Update 2020),近日卻自爆該系統存有多項BUG,可能導致螢幕變藍「死機」、玩遊戲時無法使用滑鼠,甚至直接關機重啟等。微軟表示,正在著手研究解決這些問題。
回答:
小雲 你自己禁入去睇 有好多bug都解決左
微軟表示:已查看用家dump檔 不是windows10 2004版本問題 是xtrap不支援目前windows10 2004版本問題 我諗微軟咁大間公司唔會呃人吧
使用GameInput Redistributable無需鼠標輸入應用程序和遊戲<已解決>
使用Always On,Always Connected的某些設備出現錯誤或意外重啟 <緩解的>
禁入去睇下啦 https://docs.microsoft.com/en-us/windows/release-information/status-windows-10-2004#420msgdesc

依家係Windows 10 2004有好多bug,所以好多程式都出現藍畫面…
回答:一早D bug 微軟10日左右已經推出左新既更新檔 解決左架啦
無理由要大家為左迎合個有問題既Windows版本又推遲改版兩三個月…
回答:其實好簡單 學人地跑online 換防外掛咪得== 森SER課金既錢換一個防外掛其實都唔係好貴吧

回復 支持 反對