討論區改成需要用https連接才能登錄 https://bbs.yeeapps.com

青怡攻略:討論版

請注意:本討論版會員帳號為獨立帳號,與Yeeapps攻略站/青怡攻略Apps會員帳號並不互通。

查看: 2166|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

[心得] GC既決策令我可以係夢之返工 我每星期上線淨係刷骨龍團

註冊會員

樓主

遊戲指定論壇‧免費廣告

GC既管理得好好啊,依家我玩夢之咪淨係打個骨龍團囉,其他元素(雪地,其他遠征團,紅兵活動團)?

我一概唔會掂,我好開心,因為我唔洗課金就可以免費係遊戲入面賺真錢,每個星期有穩定外快賺,仲洗撚去返工咩,GC養我地廢青全家,我依定係夢之返全職刷骨龍團

我好多謝GC佢地唔扣錢既量,令到我唔洗返工,從此唔洗再買點數,嗨心!

係呢到多謝你地GC先,我祝賀你地之後唔會虧錢營運/唔夠收入而要CUT伺服器或合伺服器

咩話?你地叫我課金支持一下人地啦,人地咁佛心公司。喂,你搞笑啊?我依家上線就有免費防爆,仲洗好似之前咁傻傻嗨嗨去買點數卡?

高級會員

沙發
傻狗
你打吉石.滿血.魚.樣樣都可以賺錢
不如森SER 乜都改撚曬唔可以易
咁你咪唔擔心囉 柒頭

萬能key: template:如下: __ 為任何夢之團/物品

GC既管理得好好啊,依家我玩夢之咪淨係打個___囉,其他元素(雪地,其他遠征團,紅兵活動團)?

我一概唔會掂,我好開心,因為我唔洗課金就可以免費係遊戲入面賺真錢,每個星期有穩定外快賺,仲洗撚去返工咩,GC養我地廢青全家,我依定係夢之返全職___。

我好多謝GC佢地唔扣___,令到我唔洗返工,從此唔洗再買點數,嗨心!

係呢到多謝你地GC先,我祝賀你地之後唔會虧錢營運/唔夠收入而要CUT伺服器或合伺服器

咩話?你地叫我課金支持一下人地啦,人地咁佛心公司。喂,你搞笑啊?我依家上線就有免費防爆,仲洗好似之前咁傻傻嗨嗨去買點數卡?
回復 支持 反對

高級會員

板凳
人地勤力打你吹咩? 你自己又唔去打 跟住係度又葡萄人地
「我依家上線就有免費防爆,仲洗好似之前咁傻傻嗨嗨去買點數卡?」
你唔係真係以為訓係度攤大手板就有錢收下話
人地用時間打你就無視開少啲廢POST 去打多幾團遠征仲好啦

其實啲迷你屋小遊戲都唔係個個識玩架
識打個啲人又有滿月鯖魚拎,賣完又可以換HKD
你又係咪覺得好唔公平係嘅就問下你呀媽點解生到你咁蠢

借一借上面個template先
GC既管理得好好啊,依家我玩夢之咪淨係打個迷你屋小遊戲囉,其他元素(雪地,其他遠征團,紅兵活動團)?

我一概唔會掂,我好開心,因為我唔洗課金就可以免費係遊戲入面賺真錢,每個星期有穩定外快賺,仲洗撚去返工咩,GC養我地廢青全家,我依定係夢之返全職小遊戲打手

我好多謝GC佢地唔扣小遊戲獎勵數量,令到我唔洗返工,從此唔洗再買點數,嗨心!

回復 支持 反對

註冊會員

地板
森ser on9仔真係多撚到呢 改又錯 唔改又錯 你班垃圾想點? 人地唔課金點同你換防爆? 啲防爆免費石頭爆出黎? 係到搞撚笑
回復 支持 反對

註冊會員

真係on9樓主 大把懶人懶得打團刷錢 咁咪用防爆換game錢 有問題? 窮人就唔好出聲啦 幾百蚊一張點數好貴? 免費換防爆 一團咪最多換幾粒 你乞衣黎? 要咁樣乞食
回復 支持 反對

高級會員

究竟咩心態先會酸果1日半日打團換防爆,打巨人抗換得仲多防,打團抽aw抗換更多
回復 支持 反對

高級會員

森ser有防爆應該都唔會話特別有咩用,太多唔同野要用game錢,防爆又一路唔太升價,
不過你點話點好啦
回復 支持 反對

中級會員

0分重作
回復

中級會員

要求森林骨龍改到得留1日 thx
回復 支持 反對

高級會員

薇薇 發表於 2020-5-25 20:25
要求森林骨龍改到得留1日 thx

要求全ser得一日出錢 其他日子唔出 Thx