討論區改成需要用https連接才能登錄 https://bbs.yeeapps.com

青怡攻略:討論版

請注意:本討論版會員帳號為獨立帳號,與Yeeapps攻略站/青怡攻略Apps會員帳號並不互通。

查看: 1890|回復: 5

[閒聊] 無課玩家同外掛跟本坐埋一條船

高級會員

遊戲指定論壇‧免費廣告

外掛即係bot
所有無課玩家可以賺到錢的方法=外掛賺錢方法
繼續建議亂改遊戲系統
只會迫死玩家多過迫死外掛
外掛有的係無限時間 同無限開

一日解決唔到外掛
一日都係同一條船
咁簡單都唔知仲狗咬狗骨/spain去卡王/多開
遲早乜撚都改到你地玩唔到落去

高級會員

人流已經減少左10~20%  雖然仲有80%係度 不過慢慢就會明顯見到
然後剩番一批肯課金係度 見到其他人走哂  仲課咩
搞卡王改團改錢 最後大家都唔玩  我諗小雲係想咁做
回復 支持 反對

註冊會員

ON9歪理
隻game幾年前無咁多外掛果陣, 個個咪又係正常咁玩, 應課得課, 應hea玩既hea玩
唔見幾年前d人無外掛玩唔到落去?

任何一隻game既死亡前兆就係外掛充斥
你仲本末倒置做冇外掛, 隻game反而生存唔到呀?
sorry呀, 我3樓就駁9左你歪理, 係咁無面俾架喇, 怪我帶節奏啦下~
就算依家冇晒外掛, 我肯定你班2打6都會死死地氣繼續打團打怪賺錢
只不過回復舊觀, 搵錢搵慢左, 搵少左
回復 支持 反對

高級會員

飛外飛釘 發表於 2020-5-8 17:06
ON9歪理
隻game幾年前無咁多外掛果陣, 個個咪又係正常咁玩, 應課得課, 應hea玩既hea玩
唔見幾年前d人無外掛 ...

你有無睇清楚
講緊再用鳩改遊戲而唔係防外掛的話
根本只係影響著通玩家

封卡王 封多開 改錢
上面根本無一樣針對&解決到外掛
亂鳩咁改諗住封到外掛
只係搞鳩埋無貨玩家

你睇一限骨龍時間
班無課玩家出來嘈
就知佢地坐緊一條船

GC係要迫外掛落船
而唔係鳩改搞埋著通玩家

Sor9ry 4樓又駁番你
回復 支持 反對

高級會員

飛外飛釘 發表於 2020-5-8 17:06
ON9歪理
唔見幾年前d人無外掛 ...

應該咁講, 小雲一直封卡團個啲野, 只影響普通少量卡團玩家
除左外掛, 有咩可能卡足一日24小時青紅兵團執錢都唔攰?
你封卡團, 改少左錢, 堆少課玩家又點賺錢?
堆無成本玩嘅外掛狗咪又係照舊拎個BOT出黎等錢收

簡單啲黎講, 你要搞應該搞外掛BOT,而唔係改啲唔關事嘅野
相信GC佢地出動多啲去捉人,或者封啲奇怪ACC就可以
之前小雲話有條友刷足24小時,幾百場
淨係坐係度控哂15隻都攰死啦, 仲要控足24小時, 咁都唔奇怪?
回復 支持 反對

中級會員

外掛反應就這麼大?卡王刷團賣裝賺更多不說,還怕外掛賺那一點小錢?
回復 支持 反對