討論區改成需要用https連接才能登錄 https://bbs.yeeapps.com

青怡攻略:討論版

請注意:本討論版會員帳號為獨立帳號,與Yeeapps攻略站/青怡攻略Apps會員帳號並不互通。

查看: 2808|回復: 37
打印 上一主題 下一主題

[討論] 對於小雲改完卡王有D意見

註冊會員

樓主

遊戲指定論壇‧免費廣告

我知小雲改卡王果D係好事黎既
但好似就改錯左地方囉
改到隻王識瞬移 已經係好大程度上加大左團既難度
先講水團啦
岩岩睇左POST 有人話用寵先會搞到D怪瞬
但我講緊我拎騎寵 跑去右上傳點 果隻1LV需要擊殺既怪都自己唔知瞬走左去邊 15條友係到全場就係同你慢慢搵果1隻怪
到沙團 第2關最後一隻王 又係一跑埋去 瞬走左唔知去邊到 之後又係向後跑番先搵到 中間又唔知要比怪打幾多次死幾多次
好啦 依個都算係小問題啦
王房啦
冇卡過王 正正常常戰係前面坦王 弓咒係後面輸出 唔知係米太多攻擊令隻王唔係好行到 但都係攻擊到D戰既
佢瞬9左去D弓咒到 一下整死左成排人
小雲 你叫我地點打團 連一個正常既團 都搞到唔正常 舊沙團王引隻王埋角落私了唔算卡王掛???
私了佢都要畀佢瞬走去切果班後排既輸出???
改卡王係可以 但可唔可以唔好用瞬依個方法???
或者好似版上我岩岩睇到D留言話 將隻王瞬係瞬走 不過係瞬番去佢一開始個位置 而唔係隨機瞬走 OK?
瞬走晒D怪我地點打
同埋真心講句 你拎寵做判定 下 但係我隻狐狸仲行得快過我隻咒師角色wo 咒10速 狐好似12速wo 咁既話我冇騎次次寵行前係米次次都要瞬走王之後又要成個地圖去搵王呀?
依家仲要唔止係王 水團 沙團 道中既紅色目標怪都有瞬走依個問題 一瞬走15條友係到全圖同你慢慢搵呀

中級會員

沙發
DIU...再嘈就唔決解決問題 而解決你地喇
回復 支持 反對

高級會員

板凳

分分鐘小雲平時都係對原廠咁串
是但改d野俾小雲當hea佢
可憐小雲先係俾人撚狗果個呢
btw 你隻咒冇騎 明顯你課唔夠
係你錯啦
回復 支持 反對

高級會員

地板
唔講唔知,原來改到咁膠(最近淨係打過天惡團同AW團)
比佢咁改一改,火戰已經無左做坦既作用
理得你有幾坦,我瞬移跳去後排打死哂你堆隊友咪滅到你團

想問小雲,王+小王會瞬移係點判定?一見到敵人就跳走?
有時打呢啲團就係比玩家智取,唔通真係成個戰神咁見乜打乜咩(淨係拉隻BOSS打都算係智取既
依家真係搞到個沙團淨係得戰神先打得贏
回復 支持 反對

版主

不知玩家可否拍片說明呢?
回復 支持 反對

中級會員

官方小雲 發表於 2020-4-15 21:49

唔係你地試bug 而係叫玩家拍番片證明....

姐係消費者比左錢然後仲要消費者提供番服務..............
回復 支持 反對

中級會員

如果係信X X念講既即刻回報比原廠 即改
回復 支持 反對

中級會員

難左未難左囉
係咁架啦
未當新團打囉
話係好事就唔好咁多廢話
回復 支持 反對

高級會員

官方小雲 發表於 2020-4-15 21:49

同上個post惡團差唔多
本身打完隻小王就走,邊得閒清哂全場啲怪
但依家佢跳嚟跳去,我可能要返轉頭搵返隻王出黎
一嚟要時間搵,二嚟我又要返轉頭坦頭先堆怪
但個堆怪又唔係人咁品,正常唔會同佢正面交鋒...
最可怕既係,佢竟然跳去打後面堆輸出...咁隻坦要黎有咩用?不如人人做坦啦

加上等級高既玩家又未必會打呢個團,所以都無乜高LVL玩家carry(至少我都唔會打,又無野好送)
簡單啲黎講就係難度10倍up,變左得返80-90LVL左右既玩家係打唔贏個遠征
回復 支持 反對

高級會員

11264080 發表於 2020-4-15 23:17
同上個post惡團差唔多
本身打完隻小王就走,邊得閒清哂全場啲怪
但依家佢跳嚟跳去,我可能要返轉頭搵返隻王 ...

算數啦 佢地根本連隻game都未試過
佢地咪係落patch 改返做中文 睇下點呃下水魚
乜野debug 做tester 又咪話自己冇權
個個星期落完patch 熄ser 出去食個飯返黎開返就話自己做左野架啦
上次泡菜派人入ser睇 你見小雲幾咁唔情願咁
回復 支持 反對