討論區改成需要用https連接才能登錄 https://bbs.yeeapps.com

青怡攻略:討論版

請注意:本討論版會員帳號為獨立帳號,與Yeeapps攻略站/青怡攻略Apps會員帳號並不互通。

樓主: 森之魂
打印 上一主題 下一主題

[爭議文] 天ser蝗蟲反思下啦

新手上路

遊戲指定論壇‧免費廣告

引戰既係你地D天ser玩家 一副高高在上既目光 你去留意番其他post 咩森ser傻仔 咩煩到仆街如果我係海ser玩家你地會點?笑? 恰新手就最勁 某ser風氣
森ser玩家有冇親過你地? 而家話我地引戰?

你答下我先 係天ser難民係森s玩掛多 定森ser本地人多
係天ser要求多定森ser多?

回復 支持 反對

高級會員

引戰既係你地D天ser玩家 一副高高在上既目光 你去留意番其他post 咩森ser傻仔 咩煩到仆街
我由頭到尾無話天空絕對正確, 森林絕對錯誤, 我係講緊依個POST, 明明都少左好多人開POST/講, 但又開多個POST再挑起過

首先我唔係GM, 我無數據係手, 1.無數據邊個玩過天空再來森林玩 2.無數據邊個只有係森林新開帳 我係唔會知 (我表明左我無玩森S, 下下都車埋來話問天空難民好多...., 點答你)
第二, 其實個要求合理同對件事好咪得, 係以多唔多作準?! 例如有人回報雞團都有得BUG, 咁唔通唔理?! 好強調 對件事好係無問題囉
回復 支持 反對

高級會員

首先我唔係GM, 我無數據係手, 1.無數據邊個玩過天空再來森林玩 2.無數據邊個只有係森林新開帳 我係唔會知 (我表明左我無玩森S, 下下都車埋來話問天空難民好多...., 點答你)
第二, 其實個要求合理同對件事好咪得, 係以多唔多作準?! 例如有人回報雞團都有得BUG, 咁唔通唔理?! 好強調 對件事好係無問題囉

就算係GM, 都未必有數據答到你啦
回復 支持 反對

高級會員

又見到更正左

引戰既係你地D天ser玩家 一副高高在上既目光 你去留意番其他post 咩森ser傻仔 咩煩到仆街如果我係海ser玩家你地會點?笑? 恰新手就最勁 某ser風氣
補充 以我所知, 海S問過好多次合唔合到天S 都有天空人嘈, 我無偏幫天空服WO, 佢地嘈來嘈去都係話影響物價, 我個人唔反對合
回復 支持 反對

註冊會員

森SER正一蝗蟲 害我今個月冇100石
唔服氣上黎天SER打我^^
我開埋正身同你玩
GAME名:〝★星空﹏〞
回復 支持 反對

高級會員

如果我係GM 發表於 2020-4-5 13:40
森SER正一蝗蟲 害我今個月冇100石
唔服氣上黎天SER打我^^
我開埋正身同你玩

唔知咪唔係敵族引戰啦, 個人唔建議依個位再引罵戰, 非認識 〝★星空﹏〞, 謝
回復 支持 反對

高級會員

Innocence 發表於 2020-4-5 13:23
又見到更正左

引戰既係你地D天ser玩家 一副高高在上既目光 你去留意番其他post 咩森ser傻仔 咩煩到仆街如 ...

其實唔需要回樓主,你認住佢唔推佢post就得

撳錯回復,想用點評..
回復 支持 反對

註冊會員

天S狗=藍 森林仔=黃 完
回復 支持 反對

中級會員

垃圾森林新移民
細個飲得鉛水多講野冇logic?

有問題我地diu 7就應份嘅
叫人刪除角色同啲死廢老叫人移民有咩分別
劣幣驅逐良幣
回復 支持 反對

新手上路

a889459 發表於 2020-4-6 15:11
垃圾森林新移民
細個飲得鉛水多講野冇logic?

良幣?
良幣就要玩外掛玩修改數據? 自已ser玩完重要去人地ser玩?
良幣就要人人親gm  改到一定要岩心水先唔親人?
良幣就要MK仔玩自已人恰自已人?安上打安下好仆街啊 媽媽佢恰我
重要哭住打上GC話人搶場  比gm放上2kfun 柒到
真係搵番D柒野多到想笑
搵日你地個ser快爆了先啦 小數派

重有 有條垃圾仔叫我上天ser搵佢玩下 點知上到去隻ac都比人封埋 比我篤穿左
天ser廢人得把柒口好心就收收佢啦
回復 支持 反對