討論區改成需要用https連接才能登錄 https://bbs.yeeapps.com

青怡攻略:討論版

請注意:本討論版會員帳號為獨立帳號,與Yeeapps攻略站/青怡攻略Apps會員帳號並不互通。

查看: 2496|回復: 21
打印 上一主題 下一主題

[爭議文] 天ser蝗蟲反思下啦

新手上路

樓主

遊戲指定論壇‧免費廣告

近日睇左咁多post
得出結論係 只要提出問題就係仆街
森S害到D老玩家=低能  煩
好心你地反思下 似唔似你地口中藍色思想啊?

其實呢 入到GAME有刪除角色嫁
咁撚不滿咪del左佢走人咯
敢唔敢del啊? 有天ser蟲重話要焦土 焦啊? 等到game汁都末焦到啦

天ser蝗蟲又難服侍 又唔撚課金 以為課落D商人手中=有課金
封外掛又親 封多開又親
唔封掛又親 你想點啊?
靠你地隻GAME死啦

支持封多開 唔好比咁多天ser蟲入到森林

新手上路

沙發
哎啊哎啊 琴日森林先爆2個ser 睇下天ser先 嘩 一個都冇爆既
回復 支持 反對

高級會員

板凳
第一點: 其實提出問題係無問題
回應第一點: 提出完問題 FAKE左開發以為多開=外掛先係問題囉,
第二點: 課唔課金真係睇個人, 正如有人覺得消費垃圾咪唔課, 一定要以依幾個月課去作準?!
第三點: 無人話係唔係都嘈, 之前未開森S已經有人開POST 拍左片有人打6.2地圖
第四點: 就你第2個COMMENT, 森S仲係岩岩開無耐, 過到12年都仲係咁多人先算啦

表示無玩過森S, 謝
回復 支持 反對

新手上路

地板
支持!
天S狗快d退夢
回復 支持 反對

高級會員

再回 如果提出問題對件事係好既, 我個人係無咩所謂, 6.1天惡團果D都回報過唔知幾多次, GC係有做到野, 依加咪唔比人咁易完6.1天惡團
回復 支持 反對

新手上路

回應第一點: 提出完問題 FAKE左開發以為多開=外掛先係問題囉
咩人FAKE開發以為多開=外掛? 森林定天ser狗? 你100%確定係森ser人?証據
第二點: 課唔課金真係睇個人, 正如有人覺得消費垃圾咪唔課, 一定要以依幾個月課去作準?!
冇人話課唔課係作準 而係有D傻仔以為課落D商人手中=有課金 係到串柒柒
第三點: 無人話係唔係都嘈, 之前未開森S已經有人開POST 拍左片有人打6.2地圖
2000FUN到E家青怡 硬係有D傻仔天ser要玩反串 好啦人地接納啦 又親人唔識反串 照單全收冇思考過 你玩曬啦
第四點: 就你第2個COMMENT, 森S仲係岩岩開無耐, 過到12年都仲係咁多人先算啦
放長雙眼  E+天ser 好似又話退game 又話夢之已死  又比人封左一班外掛 好似天ser死快d渦

森ser玩家原意都係唔想某d掛狗係到不勞而獲 點知gm做埋d尻操作  你地集中火力親森ser do what柒啊????

天S快無人啦XD  發表於 2020-4-5 12:38
回復 支持 1 反對 0

高級會員

回應第一點: 提出完問題 FAKE左開發以為多開=外掛先係問題囉
咩人FAKE開發以為多開=外掛? 森林定天ser狗? 你100%確定係森ser人?証據
拿, 首先我無話係森林定天空人, 唔好對號入座, 我話提出問題既人 令到開發以為多開好有問題(小雲都有講過), 同埋我係下一個COMMENT打左提出問題對件事好係無問題
冇人話課唔課係作準 而係有D傻仔以為課落D商人手中=有課金 係到串柒柒
但你第一個COMMENT打 唔課金....
2000FUN到E家青怡 硬係有D傻仔天ser要玩反串 好啦人地接納啦 又親人唔識反串 照單全收冇思考過 你玩曬啦
其實我既第三點都係回應我5樓個COMMENT, 對件事好咪得, 對件事無幫助得個嘈咪無意義
放長雙眼
無意見
回復 支持 反對

高級會員

森ser玩家原意都係唔想某d掛狗係到不勞而獲 點知gm做埋d尻操作  你地集中火力親森ser do what柒啊????
明白呀, 但上面既COMMENT 我無針對森S玩家.......
回復 支持 反對

高級會員

見到更正左

放長雙眼  E+天ser 好似又話退game 又話夢之已死  又比人封左一班外掛 好似天ser死快d渦
咁咪正常... 正如森S都有回報 亦有人被封, 好公平
回復 支持 反對

高級會員

我都總結一下 建議樓主唔好刻意引起罵戰.... 都係公平處理為首先原則, 有咩問題咪回報, 依家GC又唔係唔理大家, 只係佢地權力未大到我話晒事嘛, 回報完有改咪得, 無改咪追
回復 支持 反對