討論區改成需要用https連接才能登錄 https://bbs.yeeapps.com

青怡攻略:討論版

請注意:本討論版會員帳號為獨立帳號,與Yeeapps攻略站/青怡攻略Apps會員帳號並不互通。

樓主: 〝冰影〞
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 正式宣佈天空ser冰島王可以唔洗打

註冊會員

遊戲指定論壇‧免費廣告

多人掛機升%都可以嫌... 幾乎0付出既設定你都覺得"on9"
連掛機都懶得去雪地掛,我好好奇天S有幾個唔升AW,肯去雪地打怪

潮流過左就過左架啦
早幾年雪地,日日2次王,封中點,小王,天惡門都係為好玩,乜都賺唔到
家陣玩厭哂,就利字行先,又唔見你嘈天S冇水修黑團打? 覺唔覺得自己好市儈?

再早幾年,海S開始冇王出,8轉都未有,咪又係幾個族齊齊去雪地掛機
真係唔明禁簡單就做到既事都唔想做,就係到嫌3嫌4,不如你開全頻叫人去雪地掛機比較實際?

講得好  發表於 2020-4-5 01:48
回復 支持 反對

註冊會員

好簡單  因為天s有人20開  等人掛自然不費力有王打  而且普遍人一部電腦,掛商+加技人仔+正身就滿  鬼有人同你掛雪地
回復 支持 反對

金牌會員

係㗎,雪地出咗之後嗰幾年都好好玩。
自從全世界轉行爆強水扮硬扮不死身之後,人流就越嚟越少,少到而家咁。
以前一隻 9x lv 走去人哋村,就算對手全部都係 7x 8x,只要夠多人圍,就總會圍得死,大家都叫有樂趣。
之後開始有人爆強水,一個勁少少就可以令成班嫩 B 完全唔使玩。
再之後全世界都爆強水,就變咗只係鬥邊個夠多強水,邊個食得夠快。
中低階玩家收晒皮,人流少就自然冇嘢玩。
回復 支持 反對

高級會員

hei神 發表於 2020-4-5 00:04
夠20人就得 快爆了既天ser 唔合作 無人願意開隻人仔係雪地掛 自私

以前可以多開都有人會去掛下
依家淨係可以6開,6開都怕轉AC個陣無啦啦鎖錯你,5開安全啲呀
咁依家咪無人有多幾個AC去掛雪地

加上雪地又無野好玩
我掛係1村等人開團,我去打下拎個箱仲好
回復 支持 反對

中級會員

wk6583 發表於 2020-4-5 00:14
多人掛機升%都可以嫌... 幾乎0付出既設定你都覺得"on9"
連掛機都懶得去雪地掛,我好好奇天S有幾個唔升AW,肯 ...

其實你係帶出個重點
用人仔開升% 我係無嫌, 嫌既係由而家GC禁左之前多開既玩家 而家解得3隻
然後而家多開既cost咪愈黎愈大囉

再背後引伸既問題係 多開只可以解3隻 其他封永久 個懲罰係咪嚴重左呀?
其實所有野都係藤連瓜 瓜連藤

我既立場係 外掛必須死 外掛多開更加要落地獄添
但係多開本身依樣野 係steam nos都有發生緊
成日講到要跟外服跟外服 佢而家根本都唔係由源頭堵截 斬腳指避沙蟲 我點會咁樣提出?

倒不如你問番小雲 佢cut多開個陣有無諗過有依d附帶影響?

回復 支持 反對

中級會員

心願與你 發表於 2020-4-5 01:04
係㗎,雪地出咗之後嗰幾年都好好玩。
自從全世界轉行爆強水扮硬扮不死身之後,人流就越嚟越少,少到而家咁 ...

依樣都係 好多年前真係2邊係條樓梯打黎打去玩足一日
就算改4秒 食一次水都解決唔到爆強水既問題 不過依樣野都無得好講 邊個升得快邊個就有優勢 然後到左個個都頂哂LV 基本上係無野玩

啦我唔知禁死地食強水係唔係一個方法 (唔包括舊8團) 不過而家做咩都無咩用
回復 支持 反對

中級會員

11264080 發表於 2020-4-5 01:58
以前可以多開都有人會去掛下
依家淨係可以6開,6開都怕轉AC個陣無啦啦鎖錯你,5開安全啲呀
咁依家咪無人有 ...

我根本咪就係講緊 原本多開->有人去掛->有王出 無問題

而家因為處理唔到外掛->封多開->少左人多開封冰島->少王開  咪係個附帶影響
回復 支持 反對

中級會員

〝冰影〞 發表於 2020-4-5 18:54

其實你係帶出個重點

btw覆漏左,

家陣玩厭哂,就利字行先,又唔見你嘈天S冇水修黑團打? 覺唔覺得自己好市儈?

你會唔會搞錯左 幫番自己爭取利益有咩問題, 水修黑團又真係無意義  雪地箱多左AW48裝咪叫有意義

至於 市唔市儈, 我覺架 但係講市儈邊個夠天宇黎....

回復 支持 反對

中級會員

〝冰影〞 發表於 2020-4-5 18:54

其實你係帶出個重點

外掛係要封
但外掛唔封走去搞多開
仲要先封人再定規矩根本唔合理
日日見到個天空死城咁就知咩事
相信佢地後台睇到數據一定仲妻慘
一係就唔理班乞兒森林新移民
一係就完全放棄其他ser
主serve森林大帝
我都幾sure佢地會揀後者
回復 支持 反對

版主

攪個「激鬥雪地王」活動比你好唔好?
回復 支持 反對