討論區改成需要用https連接才能登錄 https://bbs.yeeapps.com

青怡攻略:討論版

請注意:本討論版會員帳號為獨立帳號,與Yeeapps攻略站/青怡攻略Apps會員帳號並不互通。

樓主: 飛外飛釘

[問題] (小雲入)bug技究竟幾時先肯封?

註冊會員

遊戲指定論壇‧免費廣告

ab1313332 發表於 2020-3-27 10:54
bug技算係呢隻game另一個考技術既玩法 係咪你用唔掂就要人封埋佢

正常出技算係呢隻game一個考技術既玩法 係咪你用唔掂就要玩bug技?
回復 支持 反對

註冊會員

蕃茄 發表於 2020-3-26 23:32
其實係味你打交廢-.- bug技依樣野都咁多年 有咩問題 依加都唔多人用 你仲想點 ...

你係打交勁, 正常出技就贏到人啦, 洗撚靠bug咩?
自己唔夠人打, 就用bug打多人幾下
醜唔醜?
bug黎架, 係bug就有問題架啦, 冇問題原廠洗咩封死地卷/p石/ctrl+z果d? bug技就封硬架啦
係差在仲剩咩bug技方法未封晒姐 吹咩?玩bug都大條道理
回復 支持 1 反對 0

註冊會員

官方小雲 發表於 2020-3-26 23:22
或者你解釋多次比我聽

或者你同你同事溝通下? 去或者睇番我以前email對bug技既解釋?

我好好奇, email已經sd過好多次提過好多次, 你仲好似唔知情咁
你客服同事其實有無同你討論過? 我每次打去問, 佢地都話有同原廠追問
但係你好似連咩黎都唔知
轉頭我會再打電話去客服問清楚你地點溝通
回復 支持 反對

新手上路

真, 技能有硬直就要靠你個人技術同經驗去判斷使用技能次序. 反而話用遊戲缺陷去補救返你個人技術以及經驗不足問題係另類技術. 真係唔多可取. 如果你覺得係變身卡既硬直過大其實係應該改SP卡問題而唔係話用BUG係技術.
回復 支持 反對

新手上路

蕃茄 發表於 2020-3-27 00:32
bug技又唔係咩大影響 你要搞都搞外掛先啦 bug十幾年仲提

照你咁樣講, 其實外掛都唔係咩大問題姐, 十幾年隻GAME都仲未停運
回復 支持 反對

中級會員

飛外飛釘 發表於 2020-3-27 12:50
醜唔醜?

咁你咁講挽LOL 連技 A多人地一下都唔係人地勁
講真自己打輸比人咪諗下係咪自己裝廢LOR
咩都話人地BUG BUG BUG 定你自己學唔識
回復 支持 1 反對 0

新手上路

蕃茄 發表於 2020-3-26 23:32
其實係味你打交廢-.- bug技依樣野都咁多年 有咩問題 依加都唔多人用 你仲想點 ...

理應係遊戲生產商需要解決既問題黎, 點會冇問題呢?~ 的確有更大既問題係要去改善, 但係連咁小既問題都唔去改, 我覺得咁樣好令玩家失望. 而唔係去指責指出小問題既樓主喎
回復 支持 反對

新手上路

myself 發表於 2020-3-27 14:52
咁你咁講挽LOL 連技 A多人地一下都唔係人地勁
講真自己打輸比人咪諗下係咪自己裝廢LOR
咩都話人地BUG BU ...

真, BUG技呢一樣野對付出更多金錢同時間既玩家確實係幾唔公平.
回復 支持 反對

高級會員

飛外飛釘 發表於 2020-3-27 12:50
醜唔醜?

sor 單P前有講到明BUG定唔BUG 唔BUG對唔BUG BUG左多個玩法都唔得? 我係唔鐘意開完技要硬直呀
回復 支持 反對

高級會員

qwezz123 發表於 2020-3-27 14:47
真, 技能有硬直就要靠你個人技術同經驗去判斷使用技能次序. 反而話用遊戲缺陷去補救返你個人技術以及經驗不 ...

不如所有職同戰一樣開完技要硬直 咁就最公平唔洗BUG了
回復 支持 反對