請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版
討論區改成需要用https連接才能登錄 https://bbs.yeeapps.com

青怡攻略:討論版

請注意:本討論版會員帳號為獨立帳號,與Yeeapps攻略站/青怡攻略Apps會員帳號並不互通。

查看: 1202|回復: 23

[閒聊] 好心小雲咪再講埋晒啲冠冕堂皇嘅廢話...

新手上路

咁多年以來官方搞嘅活動都係耳熟能詳千篇一律嘅消費活動

玩呢隻遊戲嘅玩家係唔係鍾意夢歷我就唔知,但係我知道班垃圾GM一定唔鍾意夢歷。

曾幾何時如果有舊玩家記得嘅話係有出過除咗消費活動以外嘅迷你屋活動,但係已經係成差唔多10年前嘅活動。我覺得根本個GM就係換左人黎做,冇心搞隻game甚至乎冇玩過隻game 不在話下,近排出個個咩殺GM活動得足足兩條友有獎勵,我相信佢哋已經覺得係對玩家嘅厚禮,點解比返啲安慰獎其他有份參與活動但係冇殺到GM嘅玩家?等人哋特登過嚟活動又冇殺到Gm on99咁晒時間 點解?我知點解喎,因為佢哋根本就唔care班冇課金冇貢獻嘅玩家。

喂個消費活動仲撚搞笑,抽100次299定399仲擺埋啲垃圾入去,你上線睇下商街出面全頻唔洗多兩分鐘都知道晒物價啦,懶撚到寧願去出個post叫玩家比意見消費活動想擺啲咩入去...

個腦唔知裝乜嘢真係...如果小雲睇緊你同我聽撚住呀,你應該慶幸而家仲有人鬧你,因為代表呢隻game仲有少少人氣,冇人鬧你嗰陣你先至慢慢開心 or擔心。

仲有好多野遲啲先DIU。

註冊會員

話佢定價離地叫佢改小小野就覺得玩家搵佢著數,搶佢D錢咁

唔好唔記得玩家人流先係金錢啊,無撚人玩對住個死城,我仲課金托柒?
回復 支持 反對

版主

出POST叫玩家比意見,
只係純粹想知玩家有咩想放入去…
其實係可以唔攪~
回復 支持 反對

新手上路

官方小雲 發表於 2020-3-26 11:13
其實係可以唔攪~

100次419 可唔可以唔好再放D垃圾永久衫 入去 抽到真係喊3聲
回復 支持 反對

註冊會員

我估除左你自己應該冇人會睇哂篇野
回復 支持 1 反對 0

版主

小薯仔 發表於 2020-3-26 12:32
100次419 可唔可以唔好再放D垃圾永久衫 入去 抽到真係喊3聲

我研究下.
回復 支持 反對

註冊會員

其實,如果你真係覺得啲野好垃圾,就應該唔好玩
都咁多年,係理你嘅早就理左,仲洗你走出黎打篇野咩?

不過如果要比意見改進,我會建議小雲去開隻外國服ac,
望下之後開發比你嘅周年活動野.佢係果邊啲野點樣放出黎
唔係話叫你跟晒,只係建議你去參考下
唔係嘅話,獲獲一有人提問點解外國服係點,港服得咁,你又黎多獲公關災難
回復 支持 反對

註冊會員

其實係可以唔攪~

問題係,唔搞你又唔知呢? 仲好意思串串供?

同埋玩家比意見個度 有好多人係度玩野
抽100次399你同我送件垃圾效衫比我?
加5%防加幾百HP,同一個效你商城件永久衫都係賣400幾點咋
你用你個腦諗下都知有問題啦下話
係有聽到玩家意見呀,不過係抽啲最垃圾既野放入去囉

同埋講真,張婚卡真係無你想像中咁值錢 但你又唔信喎...
得個5%錢同3%經 你又放埋落去100次399?
我寧願你放100粒石落去比我入下卡好過

同埋小雲你地會唔會考慮出返呢款箱, 個陣有一隻平一隻貴既
好似呢個虎王箱咁咪幾好
http://nos.gamecyber.net/news/20141216_r2.htm
http://nos.gamecyber.net/news/20141216_r1.htm
呢類效果無乜用既舊永久衫,放入呢啲40幾點既平價箱比想抽衫既人抽咪得
長駐係商城就更加好,每套衫一個箱,好唔好賺? 順便豐富下個商城
你想抽黑龍冰雞新衫,就抽80點新箱
但點都唔洗放入100次399掛?

至於邊類係「效果無乜用既舊永久衫」,就靠你自己調查啦
其實你驚唔驚啲玩家係個post度夾埋同你講話, 某款值錢裝係垃圾,要你平賣?
回復 支持 反對

新手上路

其實係可以唔攪~

你都好串下 想搞活動賺下錢 但係又hea搞 明明一入game到就可以知咩野係玩家最想要 又懶過鬼唔入 之後依家搞個團出黎 比成班外掛仔日日夜夜掛機刷錢 啲物價升得快過火箭 啲新手見追唔到物價 又放棄唔玩 之後 啲少課金既玩家又好難追 放哂ac 個game就得返外掛仔玩 如果你想咁 就繼續
回復 支持 反對

註冊會員

今日先見到個XDDDD (唔記得幾多D)
帶住14隻20lv弓ac身打團 名稱如下
forest1 forest2 forest3 forest4 forest5
forest6 forest7 forest8 forest9 forest10
forest11 forest12 forest13 forest14
你唔好同我講佢15個人打團 我打死都唔信寵都冇帶就咁入去打完埋團 過唔過分?
回復 支持 反對