討論區改成需要用https連接才能登錄 https://bbs.yeeapps.com

青怡攻略:討論版

請注意:本討論版會員帳號為獨立帳號,與Yeeapps攻略站/青怡攻略Apps會員帳號並不互通。

樓主: s20101097
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 小雲姐姐呀><明白外掛,bug賺錢要封, 但有d建議

中級會員

遊戲指定論壇‧免費廣告

s20101097 發表於 2020-2-13 19:58
概率低同感,我由新5章一出基本上有上線見有新5團就打, 打左咁多年中得1個傳箱. 機率低得離譜 而所謂既 ...

所以我回報左 佢話比原廠跟 跟跟下無左下文 希有一樣咁低 好似抽箱 抽399 中戈D野全部唔係女神就垃圾
依家仲加個箱抽22粒滿月 姐係88點成20~30$ 去抽22粒滿月
回復 支持 反對

新手上路

森林發言人 發表於 2020-2-13 19:53
咁係一開始就太易拎姐

個遊戲本身設計就係一個個打既

有冇考慮過本身件事係唔合理?
例子1: 衝+13/4/5卡要幾十個滿月 未計衝百幾二百次先衝到, 果度要用幾多滿月? 如果要唔用bug情況下打 要幾耐先儲到幾千個滿月? 就算同人買個ser供應到咁多?
例子2: 精靈d%幾難升 未計呢家出埋80%既新精, 手動自己升要幾多日/月先升到 80%/以前既70%?
以前我有掛虎王被ban過架, 呢家官方同意掛龜/升精 係咪改善左件事? 以前即時唔洗打架, 掛機之後bug寵用寵物執野咋, 呢家要夠傷害先有獎勵, 係咪公平左 算唔算改善?
唔好成日講以前, 以前好多野都未必好, 未必完善. 即使係bug都未必係唔好, 例如呢家大家已經可以放心bug龜/虎王.
回復 支持 反對

中級會員

wk6583 發表於 2020-2-13 20:03
班滿月,鯖魚,半月商明顯就bug+外掛自動打
有乜理由唔封? bug對自己有利就叫人唔好封 自私精
情況1:冇料打P ...

你都ON9 打團一扣扣咁多 唔食強水點頂到 唔通你係日日打水團又係到吠阿--
回復 支持 反對

中級會員

myself 發表於 2020-2-13 20:18
你都ON9 打團一扣扣咁多 唔食強水點頂到 唔通你係日日打水團又係到吠阿--

其實咁講啦 如果真係咩都封 多開係咪應該都封人號 要做到咁樣
咁外國服一早係咁啦現金交易唔比 AC IP一轉到去其他地方
即封你AC 講真挽夢歷依家係雙嬴HK代理又賺到 玩家又賺到
依家HK代理只係諗自己賺 而唔去比玩家賺咁
回復 支持 反對

新手上路

有咩唔合理 最唔合理咪你將 BUG合理化囉

係你自己唔肯花時間體驗遊戲姐

香港人係咪一定要趕時間趕到咁

好好體驗一隻遊戲唔得既 遊戲係要慢慢玩架啦

冇咪自己慢慢打囉 瀨咩供應阿

懶就懶啦
回復 支持 反對

中級會員

不如改埋唔比3開LOR 一部電腦開一隻 成本仲高阿 你都無撚腦
回復 支持 反對

新手上路

例子1: 封外掛打小遊戲唔需要爭議係ok既, 前面表達唔好sor, 但有必要需要封個bug? 只可以話呢個漏洞係可以更有效率地幫助玩家快速咁打料. 用bug唔一定係旁門阻道.
例子2: 姐係一個方法唔work就放棄? 同理: bug豆被ban咪手動爆豆囉, 點解要爭取翻可以掛豆?
回復 支持 反對

中級會員

森林發言人 發表於 2020-2-13 20:21

睇黎你打機打到上曬隱 你會唔會要用半月 之後一粒粒弘月打番黎再合上去做半月 草5粒先開到一場P石
再有90粒吉石去沖卡 睇黎你係GAME到應該仲係50LV未到GE垃圾
回復 支持 反對

新手上路

森林發言人 發表於 2020-2-13 20:21

不過咁講啦... 呢家仲玩緊既有幾多新玩家丫. 咪game一開10幾歲開始玩既年輕人. 呢家大家都大認真讀書既要讀書, 返工既要返工. 真係咁多時間同你玩情懷? 係唔係唔勁課得唔多打唔到aw團賺得唔快既人 用比其他渠道慢10倍20倍既時間換一件裝/點品先符合你所講既體驗遊戲情懷?
回復 支持 反對

中級會員

s20101097 發表於 2020-2-13 20:30
不過咁講啦... 呢家仲玩緊既有幾多新玩家丫. 咪game一開10幾歲開始玩既年輕人. 呢家大家都大認真讀書既要 ...

咁樣咪好lor 代理商一直賺你 你就一直課 之後你一bug就封9 你ac 幾爽
回復 支持 反對