討論區改成需要用https連接才能登錄 https://bbs.yeeapps.com

青怡攻略:討論版

請注意:本討論版會員帳號為獨立帳號,與Yeeapps攻略站/青怡攻略Apps會員帳號並不互通。

查看: 10591|回復: 110
打印 上一主題 下一主題

冇新野?

中級會員

#

遊戲指定論壇‧免費廣告

比張圖睇下都好

版主

叉燒飯 發表於 2021-10-31 00:31
首先我覺得「戰鬥通行證」係想玩家Keep到以前果種冒險/一齊組隊打怪既感覺
港服改到咁,無非想改變市場既價 ...

吸收左大家既意見,
下期既BP活動會優化~
希望大家到時會喜歡~
回復 支持 反對

註冊會員

首先我覺得「戰鬥通行證」係想玩家Keep到以前果種冒險/一齊組隊打怪既感覺
港服改到咁,無非想改變市場既價值,eg金錢需求
明明跟外國SERVER獎勵方式 係可以令到大家更活躍

小雲講到自己條橋好偉大咁, 做打怪任務會衍生大量分身刷PB --> 其他玩家刷唔到. 其實我寧願同佢地爭,起碼都有機會打到 亦可以識下朋友,吹下水
但而家轉左用消費金錢方式, 變相係無可能完成到, 其實又係玩9我地d小玩家.
跟晒外國server咁,你又唔洗改到自己又諗晒計仔又乜乜77咁. un un腳收錢咪算囉

唔好講件貨有無價值先, 你整個活動出黎,係咪要考慮普遍玩家做唔做到先? ok,你話件坐騎係for老屎忽, 你最後果要求咪再加返消費1億先換到. 但你前面果d任務set返打怪任務, 有d獎勵比下小玩家開心下, 長遠都有好處. 而唔係全部都係消費,消費,消費.

其實係咪要99%做唔到先顯得件坐騎有價值? 諗下個活動目的. 做野之前唔該資料搜集下先, 唔係check最top果班就係叫做check
小雲你無心搞就交比下一手啦. 都唔知呢手係咪當初果位小雲 無晒熱誠
回復 支持 反對

中級會員

如無意外 發表於 2021-10-30 17:37
其實可以同時進行...
2小時+250萬照有20P,增加小量其他任務但BP獲得數1~5之類.
有錢既人咪做夠250萬/1億. ...

隻騎有寫14,不過係背脊...隻字有D細
回復 支持 反對

註冊會員

官方小雲 發表於 2021-10-29 19:19
我想講唔係囉.
原本一開始係定左好多任務, 每個任務完成獲得1-5點.
而唔係完成1個任務獲得20-100點.

其實可以同時進行...
2小時+250萬照有20P,增加小量其他任務但BP獲得數1~5之類.
有錢既人咪做夠250萬/1億.其他任務咪比啲新手/吾想洗錢既人做咪得
多少少選擇吾好咩?
今次純洗錢太.....35日2小時先得700,想快就要直接洗夠1億,慢都要20日*250萬先換到隻騎.
雖然隻騎吾係值D咩錢,但係我諗好多人想草多過實際價值
另外想知點解今年隻週年袋鼠會冇代表14週年既"14"字樣,反而另一隻非週年騎就有.....12/13週年果2樣都有...
BTW,係呢到小雲講乜都會比人X
回復 支持 反對

金牌會員

早排班港伏打手呢 敢唔敢入黎呢個post洗地?
回復 支持 反對

金牌會員

特別係寧願選擇嘈足10幾頁發癲比人割都未醒覺果下先係精彩絕倫
回復 支持 反對

金牌會員

港伏韭菜們年年比人割既經典畫面無限上演真係百看不厭
回復 支持 反對

中級會員

利益狗 發表於 2021-10-29 21:37
天空哥 留意返夢歷唔係圍住你一個人轉嫁
你估個個好似你個廢青咁得閒做曬全職youtuber 連活動都要其他人 ...

又叫人合幾下AW精,又話要比機會新手玩
都唔知你係低級紅定係高級黑
你都係返去mon住個P場啦

btw 拍幾條打機片會有咩光環?我諗小雲都唔識我啦
回復 支持 反對

高級會員

點解要放去個唔知乜野BP度,之後又搞到咁麻煩,但個最終獎勵係拎隻收藏用嘅野
如果BP最後係拎獸王嘅話應該會少啲人嘈
回復 支持 反對

高級會員

寧心 發表於 2021-10-30 00:37
婚卡唔送  幾好囉
獸王靈王冇得換 咪幾好囉
要洗錢 咪幾好囉

次次炎上嘅原因都係因為其他服正常有嘅野,港服永遠特登搞到好稀有
回復 支持 反對