討論區改成需要用https連接才能登錄 https://bbs.yeeapps.com

青怡攻略:討論版

請注意:本討論版會員帳號為獨立帳號,與Yeeapps攻略站/青怡攻略Apps會員帳號並不互通。

小雲請入~有關復歸建議

查看數: 1420 | 評論數: 6 | 收藏 0
關燈 | 提示:支持鍵盤翻頁<-左 右->
    組圖打開中,請稍候......
發佈時間: 2021-9-29 10:37

正文摘要:

由於夢之個地圖愈黎愈大(唔包括S52雪地),加上又好似就快出新act?所以想討論一下有關復歸既問題 其實復歸呢樣野係幾方便,但淨係可以記一個點,我覺得有D少 連沙漠都有沙漠限定既回歸卷用,但復歸點就得一個? 所以想建 ...

回復

BooGeyman 發表於 2021-9-30 18:49:58
d掉落率都真係要改改,個個aw60去打隻豬,一下死又點,成個鐘都先得3-4粒
官方小雲 發表於 2021-9-29 17:24:16
sky0909 發表於 2021-9-29 13:14
或者唔好咁詳細比個plan佢,淨係話想要多幾個復歸點咁
真心覺得呢個仲有用過個銀行 ...

佢地唔會攪架啦…
因為尋日話就話同佢地吹水, 知道會有新Act.
實情係我追佢地, 之前申請整既港版活動…
佢地回覆返, 佢地忙緊整新Act大改版.
改版前都未必會得閒攪.
sky0909 發表於 2021-9-29 13:16:35
634 發表於 2021-9-29 12:30
冇架啦, 就算steam服而家想提個建議, 都卡左係版主果關, 又話少人vote又話少人覆, 乜鬼都ban晒
就算成功提 ...

開左成堆1lv人仔記緊點架啦
我諗原廠個邊應該都冇乜資源比PC game,連優娜都係佢地隻新手遊既角色黎
sky0909 發表於 2021-9-29 13:14:30
官方小雲 發表於 2021-9-29 11:53
開發應該唔會理我地…
我叫開發幫我地整怪物, 打怪跌寶箱, 講左幾個月都唔肯整…
同埋你D個, 我諗就算叫開 ...

或者唔好咁詳細比個plan佢,淨係話想要多幾個復歸點咁
真心覺得呢個仲有用過個銀行
634 發表於 2021-9-29 12:30:24

冇架啦, 就算steam服而家想提個建議, 都卡左係版主果關, 又話少人vote又話少人覆, 乜鬼都ban晒
就算成功提到上去開發, 到頭來乜聲氣都冇, bug report左幾萬年又唔fix, 根本晒鬼氣
樓主你開多幾隻人仔記點, 搵個表記低佢仲實際啦
官方小雲 發表於 2021-9-29 11:53:40

開發應該唔會理我地…
我叫開發幫我地整怪物, 打怪跌寶箱, 講左幾個月都唔肯整…
同埋你D個, 我諗就算叫開發整「指定位置傳點卷」每個賣1點。
開發都應該唔肯整…

更何況你要佢地改介面, 更加唔會肯.
佢地有自己計劃開發既野, 好少會聽我地意見。

如果有得簡, 我情願佢唔好哂時間整個銀行/BATTLE PASS…
而去整個可以改物品既放怪活動比我地好過…

Archiver|手機版|Yeeapps.com  

GMT+8, 2024-10-18 18:24 , Processed in 0.041224 second(s), 27 queries .