青怡攻略:討論版

標題: 我想問下小雲有冇機會再出新Ser [打印本頁]

作者: Mau    時間: 6 天前
標題: 我想問下小雲有冇機會再出新Ser
呢家想回鍋的人想重回天空Ser太難了,有沒有機會出個新服重新開始練起

作者: 薇薇    時間: 6 天前
開新ser 我諗你連打團都有困難  合過咁多次服仲有人想玩新ser 睇下星空 太陽 月光之夢ser的下場pls
作者: 官方小雲    時間: 6 天前
我估, 可能2026年既改版先會再開.(純粹個人猜測)
不過世事無絕對,只有真情趣!

作者: pull    時間: 6 天前
係law不如開新服大家重頭玩起
好懷念以前一齊打任務升上去既日子,林克山地、比斯特神殿、黑森林等等,呢家完全無人係到
作者: Tiger1    時間: 6 天前
官方小雲 發表於 2024-10-18 16:23
我估, 可能2026年既改版先會再開.(純粹個人猜測)
不過世事無絕對,只有真情趣!
...

我覺得小雲可以參考一下人地國際服個活動開個活動新s長期雙經雙錢雙掉然後活動s完結後可以轉移到正服到天sor森s唔知小暈能不能安排下
天空ser物價太高,個市比人做壞曬
作者: 薇薇    時間: 6 天前
Mau 發表於 2024-10-18 17:45
天空ser物價太高,個市比人做壞曬

太陽 月光 星空 最後都係合落森林之夢
森林之夢有冇人玩
冇人玩嘅ser會有幾多人投放資源落去
自己諗下啦
作者: 官方小雲    時間: 6 天前
Tiger1 發表於 2024-10-18 17:42
我覺得小雲可以參考一下人地國際服個活動開個活動新s長期雙經雙錢雙掉然後活動s完結後可以轉移到正服到天 ...

我唔贊成開新Server.
新玩家都係去天Server/森Server吧.

作者: 威行小子    時間: 3 天前
喺私服玩仲平過你哋代理 你哋開十個ser都唔會有人畀咁多錢抽你哋嘅箱中箱
人哋畀幾舊水就已經有好好遊戲體驗 你哋正服要課成皮嘢先會無人想玩你
與其開十個服不如反省吓自己有乜嘢問題
作者: 634    時間: 3 天前
你要體驗d乜要課成皮野?
作者: Tiger1    時間: 前天 09:00
去私服自己單機自定義外掛lo??咩都一下秒仲有咩會想玩呀

歡迎光臨 青怡攻略:討論版 (https://bbs.yeeapps.com/) Powered by Discuz! X3.2