青怡攻略:討論版

標題: 大家想唔想下星期開[凶猛]暗黑卡斯特拉 & 傑克蜘蛛 [打印本頁]

作者: 官方小雲    時間: 7 天前
標題: 大家想唔想下星期開[凶猛]暗黑卡斯特拉 & 傑克蜘蛛

大家想唔想下星期二開[凶猛]暗黑卡斯特拉 & 傑克蜘蛛

簡單咁講,
開多兩個凶猛遠征團,
咁玩家就可能會少左開「水鑲冰晶/阿修羅王」團, 因為玩家分散左.
玩家亦可能要花更多時間, 同時兼顧四個遠征團.
繼而延遲左玩定兌換「水鑲冰晶/阿修羅王」寵物既時間.

咁當然, 多時間玩既玩家,
就會有更大優勢, 因為佢地有時間每日打哂四個團.

作者: Tiger1    時間: 7 天前
小雲有無得建議開發增加 合ACT1章 材料的掉落率 蜘蛛絲 史域多爪  暗黑之珠 黑暗的碎片 等等
作者: 官方小雲    時間: 6 天前
Tiger1 發表於 2024-10-17 20:25
小雲有無得建議開發增加 合ACT1章 材料的掉落率 蜘蛛絲 史域多爪  暗黑之珠 黑暗的碎片 等等 ...

有類似建議, 但開發有自己既想法/處理方法.
所以答你唔到, 都係等消息.
作者: tintinsiu    時間: 6 天前
小雲問問大家意見係好, 我地會好好把握手中的一票;

今次2個方案, 我傾向全開的, 由市場決定, 如果有人惡意唔打水團, 先再定向開放個別團.
作者: 薇薇    時間: 5 天前
如果開發要擴充團隊  睇唔到有咩理由我地要唔開  年尾如果有改版  咁到時個排程就更加緊迫  玩家想打咩咪打咩

歡迎光臨 青怡攻略:討論版 (https://bbs.yeeapps.com/) Powered by Discuz! X3.2