青怡攻略:討論版

標題: [廢老吹水長文] 點箱/消費活動品 討論 [打印本頁]

作者: hei神    時間: 2024-7-19 14:26
標題: [廢老吹水長文] 點箱/消費活動品 討論

唔知有無人課主會send信比GC建議同投訴下  

=====前言====

點箱而家每年慢慢加價到一張880都唔買唔起10個箱抽  (我X佢 轉點系統又有排講)

對於個點箱或消費活動送既野 我不時都做CD-rom 真係到忍唔住先講兩句

老老豆豆 現金$4.5 = 1點黎講  一個箱95點 差唔多21蚊

廿蚊抽到一粒價錢 七萬game錢既野 我好客氣講係唔接受既

07年玩到依家仲係度支持夢之歷險就係唔想佢執先比下錢買難受 (利申:今期箱 差唔多抽半set精華)

好幾年前官方都仲睇下我地想消費活動有咩加入去 (2020年或之前?) 都盡量可能取捨更新

當然十個有九都搞事 e.g.精靈王精華999

=============

=====正題=====

究竟多謝惠顧(14%安慰獎) 感謝網友提供呢個最合適既詞 可以有啲咩野可以放

例子:

1.塔羅卡活動寶箱 (唔係一副 ) --係抽一張既版本

2.守護天使之祝福  --我知仲有唔少既課主仲有好多set 但近年取消左放入去之後都係流失緊

3.防爆護符一粒     --而家防爆三粒既出貨率係比以以以前低左好多 ,目前拍賣有唔少人係直接買,而唔再係抽箱取得而來

4.低等卡片防爆護符  -- 跟守護天使之祝福同樣理由

5.鯖魚33粒            -- 經水強回都仲係有市場

6.弱化的佩拉諾詛咒護符   --出左極短時間係咪廢案左 安慰黎講只係得1次都好安慰
7.弱化的大覺福的覺醒    --有弱化詛咒點解無弱化金幅

8.古代英雄小寶石隨機盒子 -雖然取得途方便 但強化成功機率=多石=同冇一樣  可以增加卡盒流動

9.賽隆擦子膠 --我覺得佢係唔值4%中既4%

講完點箱   消費活動又睇下有無有討論

最後--我們並不鼓勵玩家過度消耗,玩家應該因應自己的財政能力,適當地參加活動

作者: 634    時間: 2024-7-19 14:42
7萬game錢 咁你都要討論下個箱入面所有東西 計埋市值 計埋機率 對應返平均每21蚊一粒箱可以換到幾多game錢/真錢既野
點解唔討論下SP中既特大獎 越黎越貴? (對應返防爆/真錢)
以前又係4%SP既4% 隻爛鬼水龍頭貓先4s防爆左左 另加5%Q魔
而家又係4%SP既4% 新同卡4s防爆你賣畀我嘛? 又有Q魔又有朱古力武做二三獎
一邊話抽到一星精華喊晒口 另一邊靜靜雞抽到張新同卡唔通唔笑到見牙唔見眼咩?
作者: hei神    時間: 2024-7-19 14:52
634 發表於 2024-7-19 14:42
7萬game錢 咁你都要討論下個箱入面所有東西 計埋市值 計埋機率 對應返平均每21蚊一粒箱可以換到幾多game錢/ ...

有人幾個箱就中4%中既4% 又要講咩真係
靜靜雞中大獎 真係含淚望一望荷包仲飽唔飽
不過都討論下安慰獎 呢堆野
弱化版符又冇人再提 想浮浮面
作者: 634    時間: 2024-7-19 15:06
hei神 發表於 2024-7-19 14:52
有人幾個箱就中4%中既4% 又要講咩真係
靜靜雞中大獎 真係含淚望一望荷包仲飽唔飽
不過都討論下安慰獎 呢 ...

賭博係咁架啦 大把人買六合彩夠唔中 唔通又要嘈咩
GC從來都冇講過你花21蚊買一次希望 佢真係會回返價值21蚊既美夢畀你架嘛
都係果句 張新同卡咁OP咁吸血 送返d一星精華畀d非洲人嘆 我覺得都好似好合理吖
定你係要投訴點箱內容既平均價值 係抵唔上一個點箱本身既成本?
但我又唔見你既討論方向係咁
如果你係想講 點解花左2,100蚊買左100粒箱 畀唔到超過2,100蚊價值既內容你 咁我會覺得會否有貪心既成分喎
作者: 634    時間: 2024-7-19 15:16
我諗賺到笑果啲 無出現過係呢個青怡 無論企係邊個角度好難客觀既
咁係有幸存者偏差架啦 不滿先走黎大大聲嘈
真心有成堆賺到笑既 你唔知係咪真係有時 我都唔知係咪真係冇啦
當然GC有數據最清楚
作者: 634    時間: 2024-7-19 15:23
客觀唔到既野 即係單純係抒發個人情緒 然後期望搵到同溫層黎取暖姐 討論得到幾多?
如果你係諗住搵d客觀野狠狠地打GC一把既話 我梗係支持你
如果你係諗住用個人經歷黎情緒勒索GC既話 或者可以繼續試試既 我亦冇理由打擾你
作者: hei神    時間: 2024-7-19 15:39
634 發表於 2024-7-19 15:23
客觀唔到既野 即係單純係抒發個人情緒 然後期望搵到同溫層黎取暖姐 討論得到幾多?
如果你係諗住搵d客觀野狠 ...

大佬其實你見唔見到==前言==  呢種係
只係我開post既理由 而唔係咩情緒勒索GC 你仲緊火過我

正題係你未有參與其中
如期話我執著果1星 不如話你剩係識講賺錢
不過試下討論我果啲野 有無野係加到入去

作者: 634    時間: 2024-7-19 15:50
hei神 發表於 2024-7-19 15:39
大佬其實你見唔見到==前言==  呢種係
只係我開post既理由 而唔係咩情緒勒索GC 你仲緊火過我

um... 我諗如果同你講 其實GC/官方小雲根本唔會入黎睇po 亦唔會濕你 一星精華繼續照出 會否係你期望既呢?
我純粹以為你想引起討論 係因為想聚集下聲音 期望GC唔好再塞d多謝惠顧落去咋 我又冇諗過你係純粹想圍下爐

唔係賺唔賺錢既問題
咁又係21蚊一個箱
普通點物+普通垃圾 又係一個箱
OP點物+OP垃圾 莫非不是一個箱麼?
我淨係見你好執着自己中左伏...

作者: 634    時間: 2024-7-19 15:54

啊 補返 針對你提出既候選點品 我自己冇乜特別意見 歡迎其他人討論

作者: 634    時間: 2024-7-19 16:06
to 官方小雲:
我諗緊係咪會有d機制可以安排d安慰獎?
始終即便今期大家up完 你地套用左 過一排又話d野太多唔等使做爛市 某某東西又缺乜乜77
定係話定期問玩家想要放d乜落去?
投票又話驚洗票/票既權重問題? 唔知你地有冇乜諗法計劃
作者: loveyau456    時間: 2024-7-19 18:15
岩呀 出呢堆好過出一星精華 又夠廢 其實又有實用價值
唔岩出曬抽寶石 唔易得都好,雖然無咩可能 因為寶石做緊450既豬肉獎
以前抽寵經抽到喊,依加先知當時自己咁幸福
垃圾獎無底線
作者: 天使協奏曲    時間: 2024-7-20 02:36
07年玩到依家仲係度支持夢之歷險就係唔想佢執先比下錢買難受

難受又唔係今日既事 既然你都堅持左咁耐
佢放咩係入面 都係繼續課金架啦

作者: Tiger1    時間: 2024-7-20 16:09
好奇一下 港服有無依樣野TO 小暈https://nosapki.com/hk/items/amulet/4357
作者: 青怡    時間: 2024-7-21 00:18
插口講句,如果抽到價值幾百幾千蚊既野,會唔會都講接受唔到
作者: 青怡    時間: 2024-7-21 00:47
634 發表於 2024-7-19 15:06
賭博係咁架啦 大把人買六合彩夠唔中 唔通又要嘈咩
GC從來都冇講過你花21蚊買一次希望 佢真係會回返價值21 ...

好認同....
我都試過買五千蚊六合彩,先中得一條三個字…搵笨。
同埋用21蚊買返價值21蚊既野係無可能出現。

例如
一開始抽既時間,所有物品都係價值21蚊以上,
到你抽第一百個箱既時間,本身值21蚊既野,就會因為數量多而愈黎愈平,
相反多人想要既野,就因為數量少而愈黎愈貴…
咁樣永遠都無可能所有野都價值21蚊以上…
作者: 634    時間: 2024-7-21 12:58
所以我十分支持課長們見到GC入d垃圾落箱 就企出黎大聲反對 同時果期唔買點唔抽箱作為抵制 宣示自己既議價力
反正d點品遲早都會再次入箱掠多幾次水
口裏說不 身體又很誠實 只會成隻水魚咁畀GC撳住黎砌
作者: 小雲訓醒未    時間: 2024-7-22 18:25

抽新箱起碼要整個保底丫 抽左3萬蚊都無係人都火滾啦
萬5 OR 2萬保底好合理姐
依家邊個唔正常先 4%又4%
作者: z65378220    時間: 2024-7-25 17:04
4%再4%再4% lo 咁多giga
作者: 官方小雲    時間: 2024-7-29 11:38

>賽隆擦子膠 --我覺得佢係唔值4%中既4%
------------------------------------------------
你係覺得佢太平, 應該要易中D?
定係覺得佢太貴, 應該要難中D?
定係你想表達, 你覺得唔值錢既野應該要易中D?
作者: 官方小雲    時間: 2024-7-29 11:39
小雲訓醒未 發表於 2024-7-22 18:25
依家邊個唔正常先 4%又4% ...

物品平均一年~兩年後, 物品量多左, 就會易中左/易買左.
就好似Iphone咁, 岩岩新出一定係貴, 你過左一年, 上一代就會平左.
咁當然, 會有例外. 第二次出會改難中D.
作者: Tiger1    時間: 2024-7-29 12:14
官方小雲 發表於 2024-7-29 11:39
就好似Iphone咁, 岩岩新出一定係貴, 你過左一年,  ...

小雲姐 有無機會 周伴技能升級卷 放係450點 100次保底 別注物跆到 取代遠古英雄的 呢.
作者: 官方小雲    時間: 2024-7-29 12:24
Tiger1 發表於 2024-7-29 12:14
小雲姐 有無機會 周伴技能升級卷 放係450點 100次保底 別注物跆到 取代遠古英雄的 呢.  ...

OK, 有機會, 有機會.
作者: hei神    時間: 2024-7-29 17:58
官方小雲 發表於 2024-7-29 11:38
>賽隆擦子膠 --我覺得佢係唔值4%中既4%
------------------------------------------------
你係覺得佢太平 ...

單單睇佢既%=大獎既%  姐係中真正既大獎同中粒擦子膠係等同運氣   所以係唔值得4%  不過正如我所講 抽箱唔係一定要中大獎 其他野物品都有需要既
當中包括拍賣指定貨幣的初衷

閒聊咁講係無得直接買既情況下 都要抽
其實好多野係應該比我地直接係商城買到

最後都係講句廢話 : 我地唔想玩家過渡消費 理性玩遊戲吧  

題外話 其實轉蛋法入面 GC係硬要展示出黎加埋= 100%定?好多遊戲所有野加埋係可以多過100% 而佢都會標明
如果係呢個方向去說明 可能對於數字敏感既人都得到安息

張圖係有人密我係咪真係玩左咁耐 我見game竟然仲睇到消費紀錄就展示下

作者: 官方小雲    時間: 2024-7-30 10:26
hei神 發表於 2024-7-29 17:58
單單睇佢既%=大獎既%  姐係中真正既大獎同中粒擦子膠係等同運氣   所以係唔值得4%  不過正如我所講 抽箱唔 ...

我同其他Game既思維有D唔同.
唔係最差既野最高機率.

好似「滿月的水晶隨機箱」
滿月的水晶x20        60.00%
滿月的水晶x10        20.00%

箱入面最差既野, 唔係最高機率.
SP箱入面消耗物品既機率會比 永久物品機率低.
不過物品價值既野, 你依家會覺得可能D 消耗物品價值 比部份永久物品高.
但如果掉返轉, 永久物品機率低, 時間耐左, 消耗物品既價值自然又會變得比永久物品低.
不過我想「盡量」維持穩定, 所以絕大多數寶箱都用返相同機率.

正常人都會好似你咁諗, 價值愈低既野, 機率愈高. 將比較唔值錢既野SET高機率.
不過我唔係正常人.
作者: Tiger1    時間: 2024-7-30 11:06
官方小雲 發表於 2024-7-30 10:26
我同其他Game既思維有D唔同.
唔係最差既野最高機率.

想問下小雲可以透露下 巨型武裝/8人團 的掉落物品增加D咩
作者: 官方小雲    時間: 2024-7-30 11:07
hei神 發表於 2024-7-29 17:58
單單睇佢既%=大獎既%  姐係中真正既大獎同中粒擦子膠係等同運氣   所以係唔值得4%  不過正如我所講 抽箱唔 ...

抽獎機率總和一定係100%…有乜可能高過100%…
有D遊戲既機率設定係
定區域1機率, 區域2機率, 區域3機率咁, 然後不停加物品入去
例如大獎總和4% , 中獎16%, 細獎 80%, 物品數量不限, 所以你會睇到機率會係小數後好多個位.
例如大獎4%, 但入面有45件物品, 每件物品機率=4%/45*100=0.088888...%

而Nostale既機率設定係
每次打開寶箱隨機抽1-1000, 如果抽到1 = 物品1, 抽到2 = 物品2,  ..... 抽到1000 = 物品1000.
係絕對值.唔會抽到 0.5, 99.5, 55.5, 0.08888咁.
作者: 634    時間: 2024-7-30 11:44
其實轉蛋法入面 GC係硬要展示出黎加埋= 100%定?好多遊戲所有野加埋係可以多過100% 而佢都會標明

加埋梗係100%架啦
你擲骰仔 唔係6個面加埋100%既咩?
如果加埋120%既話即係點?
擲100次 例如有60次係1 60次係6咁樣?
作者: 兩隻老虎    時間: 2024-7-30 11:46
你想set大獎4% 無問題 大前題係有啲野要值得4% 例如今日個七彩箱sp箱入面有11%我隻坐騎 想問2024邊有玩家想4%抽隻出左唔知幾耐既坐騎 利申手上有好多貨
作者: 兩隻老虎    時間: 2024-7-30 11:49
良心提醒想抽箱既人 做好心理準備會中好多坐騎
作者: 官方小雲    時間: 2024-7-30 12:11
兩隻老虎 發表於 2024-7-30 11:46
你想set大獎4% 無問題 大前題係有啲野要值得4% 例如今日個七彩箱sp箱入面有11%我隻坐騎 想問2024邊有玩家想 ...

其實好平常.

正如前面有人講>
依家邊個唔正常先 4%又4%

我覆>
(咁當然, 都有機會變難抽左, 例如D稀有翼)

所以>
機率低既時候, 又要求保底.
到機率高既時候, 又話唔想要.

題外話>
其實港版Nostale既物品, 係會絕版. 例如以下物品, 除左拍賣, 又或者有玩家特別要求, 基本上唔會再係商城箱出現.

女神吉隆崎的光環
警備長瓦芙變身卡
魔法驢仔皮納塔箱子
氣泡精靈變身卡
惡魔監督者阿蒙變身卡
天使丘比特變身卡
科幻機械之翼
夏日休閒沙灘帽(永久)
車騎保管晶球
飄逸之雪箱子
復活節派對頭飾(永久)
頂級的
魔法飛輪箱子
型仔捧球棍
弧形滑板禮盒
海賊王草帽(永久)
聖誕搖鈴(永久)
魔法滑浪風帆箱子
珍妮花的羽毛帽
牛牛魔王套裝禮盒(永久)
滑雪板禮盒
聖誕樹屋盒子
騎士夢古貓
墜惡暗之翼
流浪者頭巾(永久)
流浪者之服(永久)
人氣韓星捲捲頭 定型髮蠟
Two-Block雷根頭 定型髮蠟
骷髏戰士羅洛變身卡
小可愛老虎外套 (永久)
剛煌龍之黃金翼
毛毛絨白虎套裝禮盒
魔法滾軸滑板箱
[愛心]獨角幻獸箱子
石像的
繡‧花弓
聖誕糖果手杖(永久)
小可愛老虎頭飾 (永久)
魔法開篷車寶箱
噴射龜禮盒
熱血鬥牛禮盒
哥特騎士珍妮花 造型Skin
暴走羊駝箱子
跳躍的
二次元劉海頭 定型髮蠟
極高速成長的
流亡者瓦芙變身卡
魔法飛龍箱子
綠色魔法吉普車禮盒
魔法輕型車寶箱
魔法毯子寶箱
魔法筋斗雲寶箱
青‧兵衛變身卡
熾天使之翼
黑色魔法吉普車禮盒
疾風雷射豹禮盒
堆滿聖誕禮物的小汽車盒子
芙蕾雅 造型Skin
尤柏蘭 造型Skin
瘋狂小丑兔變身卡
足球明星帽子(永久)
足球明星著裝(永久)
劍鬥士夢古晶球
很Chic髮帶公主頭 定型髮蠟
三本尾巴套裝(永久)
月光精靈
達伶
狼‧牙棒
東‧鐵扇
*超級*幸運夢古
守護者路西斐爾變身卡
戰場上堅忍的
瘟疫醫生與護士帽子(永久)
青澀兔小芒變身卡
戰場上勇敢的
皇家蜜蜂太陽鏡(永久)
狩獵亡魂的
空手道髮形(永久)
空手道服裝(永久)
魔化機械之翼
暖意濃濃雪人家族盒子
毛毛絨白虎頭套 (永久)
毛毛絨白虎外套 (永久)
大型聖誕樹盒子
高速成長的
防禦的化身
元素大師
能量大師
攻擊的化身
復活節派對服飾(永久)
聖誕樹(永久)
極專業的
維京法師妮恩 造型Skin
啪啪網球拍
愛情料理帽(永久)
愛情料理服(永久)
舞者頭飾(永久)
時尚舞衣(永久)
復活節頭飾(永久)
復活節服飾(永久)
魯道夫馴鹿帽子(永久)
魯道夫馴鹿親子裝(永久)
武林高手清裝(永久)
紅鳳凰旗袍(永久)
耀日陰陽師服裝(永久)
花花和服(永久)
黑色獅子衣服(永久)
黑色獅子帽子(永久)
黑色燙髮獅子衣服(永久)
黑色燙髮獅子帽(永久)
帥氣狗套裝禮盒(永久)
爽朗狗套裝禮盒(永久)
蹦蹦復活兔套裝(永久)
跳跳復活兔套裝(永久)
愛爾蘭精靈服(永久)
愛爾蘭精靈帽(永久)
鮮嫩薄荷(永久)
牛奶朱古力(永久)
盜賊兵團N帽子(永久)
盜賊兵團N戰鬥服(永久)
夢之特警帽(永久)
夢之特警服(永久)
冷酷頭盔(永久)
煉獄槍侍帽子(永久)
煉獄槍侍服飾(永久)
煉獄槍侍羽翼(時裝)(永久)

作者: 兩隻老虎    時間: 2024-7-30 12:35
其實點解唔可以效法外國ser個箱全部都有同類既野 例如翼箱? 再者你提及到絕版問題有冇諗過就算有人想要放係商城?我有啲唔明外國ser可以做到好多野可以係商城出售 而港服做唔到?我唔要求全部跟足 但我諗無乜幾多人想用幾千蚊抽你所講會絕版既垃圾 絕版野多數都已被新出既野取代
作者: 兩隻老虎    時間: 2024-7-30 13:37
商城問題 而家情況何尚唔係課金先有?問題係依家可能課都未必有 以高龍s為例 課金抽箱抽極都係高s但我真正需要既係龍s 我明白你會話可以拎去買賣交易 問題又返到課金先買到 咁抽箱先出既點品唔係課金先有?商城可以買既話你都係可以用以物換物既方式拎到 例如game錢換同現時的樣 影響既只係市價 再者我希望既係點解唔可以效法外國ser咁定期出個翼箱 同伴箱 入面有部分都係相關既野 我唔到時獎翼都有其他翼用
作者: 官方小雲    時間: 2024-7-30 14:09
兩隻老虎 發表於 2024-7-30 12:35
其實點解唔可以效法外國ser個箱全部都有同類既野 例如翼箱? 再者你提及到絕版問題有冇諗過就算有人想要放 ...

絕版既垃圾, 係唔會再出. 唔會需要用幾千蚊去抽, 你可以同其他玩家收.
作者: tintinsiu    時間: 2024-7-30 15:11
我見到呢度好多都係問小雲點解唔加咩咩/唔加保底/唔加翼箱/唔加同伴箱, 都係玩家用更少既錢去拎到想要既野, 對公司冇利益可言既方案, 老闆唔會批准做.
所以我建議大家可以比D 對雙方都有利既方案. (講就易)

如果按 80/20 法則, GC公司80%賺利可能來自果2個人, 我估可能每月課50萬,
聽討論區講2句就改, 萬一驚到神級課長就GG,
佢地唔會想周街都+20 新翼, 冇階級分明既優越感點解仲要課
作者: 官方小雲    時間: 2024-7-30 19:01
tintinsiu 發表於 2024-7-30 15:11
我見到呢度好多都係問小雲點解唔加咩咩/唔加保底/唔加翼箱/唔加同伴箱, 都係玩家用更少既錢去拎到想要既野, ...

點改都會有人滿意, 有人唔滿意.
我唔會刻意去增加/減少物品去討好課長/無課/老闆.

就算老闆要求追SALE, 我都唔會迫自己去夾硬整多個/整靚個寶箱去吸引玩家抽.
無論賺錢, 定係洗錢, 都要量力而為, 唔可以為左賺錢/洗錢去迫死自己,
減少垃圾增加寶箱吸引度, 無疑可以短期吸引玩家增加課金, 但同樣會縮短遊戲壽命.
我只係盡量維持遊戲既持續發展, 追SALE/吸引玩家課金/增加寶箱吸引度, 並唔係我首要目標.

作者: 小雲訓醒未    時間: 2024-7-30 19:20
官方小雲 發表於 2024-7-30 19:01
點改都會有人滿意, 有人唔滿意.
我唔會刻意去增加/減少物品去討好課長/無課/老闆既人, 避免牽一髮而動全 ...

你講到遊戲既持續發展,咁我想問你,我課左個保底,跟啦無大獎,點解覺得我會打後課多個保底落去??
都係個樣野,港伏特別版
作者: hei神    時間: 2024-7-30 19:39
官方小雲 發表於 2024-7-30 12:11
其實好平常.

正如前面有人講>

絕版還絕版 真係舊時代既時裝 開放比人直接買係好事黎
收埋唔出  果啲人都退埋夢
因為有個道具係可以將能力轉去其他時裝  大大減少時裝復製人 (例子冰巫眾)

作者: 官方小雲    時間: 2024-7-31 10:35
hei神 發表於 2024-7-30 19:39
絕版還絕版 真係舊時代既時裝 開放比人直接買係好事黎
收埋唔出  果啲人都退埋夢
因為有個道具係可以將 ...

其實我並唔想商城有太多頁面, 一直都想刪減D舊時裝...你重叫我加= =
作者: Tiger1    時間: 2024-7-31 13:12
官方小雲 發表於 2024-7-31 10:35
其實我並唔想商城有太多頁面, 一直都想刪減D舊時裝...你重叫我加= =

話時話蒸氣武有無機會復刻下因為好似加左蒸氣拳仲未見有箱抽
作者: 官方小雲    時間: 2024-7-31 17:49
Tiger1 發表於 2024-7-31 13:12
話時話蒸氣武有無機會復刻下因為好似加左蒸氣拳仲未見有箱抽

無計劃出, 有必要?
作者: Tiger1    時間: 2024-7-31 17:50
官方小雲 發表於 2024-7-31 17:49
無計劃出, 有必要?

有咁拳職未無得國王套加蒸氣武疊傷lo
作者: z65378220    時間: 2024-8-8 03:15
官方小雲 發表於 2024-7-31 17:49
無計劃出, 有必要?

個個職都有 得拳無 其實唔想比人挽拳可以回收哂啲拳ac佢 同埋我地呢班唔挽拳既人都唔想抽到拳裝同拳時裝武器 你講到咁無必要出既話⋯ 回溯番3職算啦不如
作者: 官方小雲    時間: 2024-8-8 10:09
z65378220 發表於 2024-8-8 03:15
個個職都有 得拳無 其實唔想比人挽拳可以回收哂啲拳ac佢 同埋我地呢班唔挽拳既人都唔想抽到拳裝同拳時裝 ...

我見其他職既蒸氣武, 好似唔多人要.
作者: 634    時間: 2024-8-8 19:05
官方小雲 發表於 2024-8-8 10:09
我見其他職既蒸氣武, 好似唔多人要.

好奇你點分析到唔多人要?
我諗拳職隻"蒸汽龐克機械手套"既然係新野 出下都OK既
另外見有d新野 一隻暗屬性既月光精靈 仲有幾個稱號唔知乜東東黎
https://nosapki.com/hk

作者: 官方小雲    時間: 2024-8-8 19:34
634 發表於 2024-8-8 19:05
好奇你點分析到唔多人要?
我諗拳職隻"蒸汽龐克機械手套"既然係新野 出下都OK既
另外見有d新野 一隻暗屬性 ...

OK, 已閱.

歡迎光臨 青怡攻略:討論版 (https://bbs.yeeapps.com/) Powered by Discuz! X3.2