討論區改成需要用https連接才能登錄 https://bbs.yeeapps.com

青怡攻略:討論版

請注意:本討論版會員帳號為獨立帳號,與Yeeapps攻略站/青怡攻略Apps會員帳號並不互通。

樓主: 綺麗光
打印 上一主題 下一主題

[情報] 大件事啦! 許願星 家族啲人係色情既? 拉人呀!@@

關閉

註冊會員

遊戲指定論壇‧免費廣告

酷一 發表於 2021-12-21 20:47
唔唔唔......講得好...一向都係從第一先買外掛既玩家黎禍害其他玩者,不過正常既一種......自動打怪、自 ...

呀生!咁所以啲人快啲收嗲收手腳囉,加上有吾會係此綱站自首! 怕死嘛,咁佢地知又大膽外掛比人捉到! 所以? 死左人(估下...)
回復 支持 反對

新手上路

夢之生活光者 發表於 2021-12-21 20:51
呀生!咁所以啲人快啲收嗲收手腳囉,加上有吾會係此綱站自首! 怕死嘛,咁佢地知又大膽外掛比人捉到! 所以?  ...

其實隻GAME本來就係 死左人類 唔知......究竟啲垃圾玩家中自己垃圾有冇去淋自己既一方面令人好唔安心玩 夢之? 帶時實雙方係 互相用一啲陰謀計劃(如 創立污辱他人名字 角色  性煩擾等, 重有係叫多啲人黎一齊 欺凌佢做自己野,不等搵佢係邊度) 呢啲都差吾多。  樓主其實係乜水?佢比人完全威脅同欺凌而咁樣? 許願星又係咩黎? 兩方之間有咩死事鬥死又欺凌? 唔好玩啦!最多都係交比 GM 報警處理囉。(玩既累計日太少咁鬼死多人心中既死人頭就話.......咁可以點?)
回復 支持 反對

新手上路

佢地再玩落去一見到面,都係睇下邊個先出污言先(我講完個個唔會做...驚比人抓姐) 我希望佢地快啲戒呢條道! 如果唔係......死緊囉......
回復 支持 反對

新手上路

任何PVP地方及雪地地圖 都係一種有機會破壞他人心理既PK地方(1.其他人冇常識未經知應 2.多開 ac 於雪地地圖天使 惡魔陣地知查 留言格 3.雪地地圖只有1個,冇人可避免)完左。

Nostale 2021_12_17 下午 10_24_42.png (157.33 KB, 下載次數: 56)

Nostale 2021_12_17 下午 10_24_42.png

Nostale 2021_11_19 下午 02_16_04.png (154.46 KB, 下載次數: 54)

Nostale 2021_11_19 下午 02_16_04.png
回復 支持 反對

註冊會員

酷一 發表於 2021-12-22 11:29
任何PVP地方及雪地地圖 都係一種有機會破壞他人心理既PK地方(1.其他人冇常識未經知應 2.多開 ac 於雪地地圖 ...

以上你回報我收到,2個圖片;..................... 唔知GM 小雲會唔會理既.....好期待
回復 支持 反對

註冊會員

pandatai1325 發表於 2021-12-21 20:00
小雲 抓到有個玩家日日創新家族罵人wor 可以查封他IP嗎?

我也是很期待小雲會不會理<3

回復 支持 反對

新手上路

混獎勵 發表於 2021-12-22 12:51
我也是很期待小雲會不會理

呢位......?你send 呢圖都一樣正常啦! 世界上有咩人唔 講 粗口 姐? 呢個人乜水黎? 同我一封咁似既?!?!?! 同一個人嗎? 世界上有咩人唔 講 粗粗粗粗粗粗粗粗口口口口口口口口 姐?

Nostale 2021_12_11 下午 06_11_34.png (45.9 KB, 下載次數: 62)

Nostale 2021_12_11 下午 06_11_34.png
回復 支持 反對

新手上路

混獎勵 發表於 2021-12-22 12:51
我也是很期待小雲會不會理

請問 影 玩家 下面切左圖係邊個? (我見到係 全頻 既留言)
回復 支持 反對

註冊會員

爆漿起司啊 有任何粗言穢語歡迎舉報
回復 支持 反對

註冊會員

反正現在的人誹謗都可以丟上來這裡 還什麼報警 歡迎小雲查證草泥馬身份 並實行樓主想要的報警哦^^
回復 支持 反對