討論區改成需要用https連接才能登錄 https://bbs.yeeapps.com

青怡攻略:討論版

請注意:本討論版會員帳號為獨立帳號,與Yeeapps攻略站/青怡攻略Apps會員帳號並不互通。

查看: 2031|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[問題] 小雲 呢次妳打算點交代 唔會呃玩家收完又改返冇?

註冊會員

樓主

遊戲指定論壇‧免費廣告

拿 本身呢隻丘比特同伴就加唔到中間技(但出果陣就講明加到)
妳出完公告話太屈機
依家又變返加到 個個係到收係到整
我諗妳唔會一聲唔該 又改返加唔到比自組隊伍掛?@@
如果唔係會唔會比人告詐騙

版主

沙發
現在應該未修好的~
之前同開發反映個陣~
開發還非常堅決的會大幅下調~
現時的能力如果能套用角色身上,那肯定是個錯誤。
回復 支持 反對

註冊會員

板凳
咁樣既話 都幾不負責任啵 呃完人課金抽 課金整 之後話係一個錯誤 咁樣妳覺得會無問題?
回復 支持 反對

中級會員

地板
官方小雲 發表於 2019-3-17 01:29
現在應該未修好的~
之前同開發反映個陣~
開發還非常堅決的會大幅下調~

認真一問,既然呢個係「開發制造出黎既錯誤」
咁其他玩家被呢個「開發制造出黎既錯誤」"誤導投資"左係呢張卡身上造成既損失
呢層你你地會點處置?照舊鐘意玩就玩唔玩就get out?
你上面個班人真係唔驚有位比人地入架??

本身每一件新道具係出之前就係要經過唔同既測試+分折然後實際出完再細微調整
或者再簡單D直接整個測試服就夠
而你地班垃圾既做法就係擺到明搵玩家做白老鼠
要玩家拎自己既錢出黎幫你測試新野既強弱
係呢張卡上已經係好明顯睇到惡意誤導其他玩家消費
張卡出左幾耐就出公告直接削到個效變垃圾?

我覺得夢之既玩家對住你成班垃圾真係好
比著其他熱門些少既遊戲咁搞法唔比玩家插到當場去世都偷笑
而且你地仲要連丁屎既補償或者補救措施都"完全唔做"
去到加陣?又突然無啦啦跳番個"錯誤"效果出黎
我真係好混亂

mc2
不能同意更多  發表於 2019-3-18 18:09
回復 支持 1 反對 0